Crystalvoice Avrupa'da ilk kez Türkiye'de

Tekofaks Panasonic'in ürünü Crystalvoice, sesi eşit ve net bir şekilde dağıtarak kayıpları önlüyor.

Ses kayıplarına son

Tekofaks Panasonic'ten eğitim sistemine kalite getiren kablosuz ses sistemi "Crystalvoice", ABD'den sonra Avrupa'da ilk kez Türkiye'de satışa sunuluyor. Kurulduğu günden bu yana ilklere imza atan Tekofaks Panasonic'in yeni ürünü Crystalvoice, sesi bulunduğu alan içerisinde eşit ve net bir şekilde dağıtarak ses kayıplarını önlüyor.

ABD'de eğitim alanında yaygın olarak kullanılan Crystalvoice, Birgmingham Young Üniversitesi tarafından yapılan araştırmaya göre öğrencilerin sosyal bilimler ve yabancı dil derslerinde %100 başarı artışı kaydedilirken, matematik dersinde %46, fen dersinde ise %55 başarı artışı sağladı.

Crystalvoice, boyun mikrofonu, portatif kablosuz mikrofon, kızılötesi sensör ve hoparlörlerden oluşan basit sistemiyle kurulumu oldukça kolay olan bir sistemden oluşuyor. Sesin eşit ve net olarak yayılmasını sağlayan sistem, mekanlardaki ses seviyesi kontrolünü tamamen konuşmacıya bırakarak konuşmacılara hareket özgürlüğü sağlıyor.

Özellikle eğitim alanına katkı sağlaması hedeflenen Crystalvoice, bilgisayar ,DVD oynatıcıya ve diğer medya oynatıcılarına bağlanabilmesi sayesinde sunumlarda sağlayacağı kolaylık ve fonksiyonellikle iş dünyasının da vazgeçilmezleri arasına girmeye aday bir ürün.

Türkiye'de ilk olarak eğitim kurumlarında ihtiyaçları karşılamaya yönelik hizmet vermesi planlanan Crystalvoice, konferanslarda, fuarlarda ve kalabalığa hitap eden organizasyonlarda da kullanılabilecek. Metrekare sınırı olmayan bu ürün için öncelikli olarak mekan keşfi yapılıyor ve ihtiyaçlar tespit ediliyor. Farklı mekanlara uygulanabilen Crystalvoice'un yaklaşık 50-100 metrekareye uygulanabilen başlangıç paketi 1190 Euro + KDV'den başlayan fiyatlarla satılıyor.

Bilgi için:
Tekofaks Panasonic
Tel: (212) 210 69 00

Okuyucu Yorumları