DataStar'dan harici diskte fırsat!

DataStar, sabit disklerin fiyatlarının arttığı bu dönemde önemli bir indirim kampanyası başlattı!

Harici diskte fırsat!

DataStar, Tayland'daki sel felaketinin ardından fiyatları neredeyse iki katına çıkan taşınabilir disklerde çok özel bir kampanya başlattı. ADATA'nın Türkiye distribütörü olan şirket, çok ince ve şık NH92 diskin 750GB kapasiteli modelinde fiyatı sabitledi. Yıl sonuna kadar devam edecek olan kampanyada ADATA NH92 750GB taşınabilir disk 119 dolara alınabilecek.

Tayland'da yaşanan sel felaketinden tüm disk üreticilerinin etkilendiğini belirten DataStar Pazarlama Müdürü Mahmut Ulucan, özellikle 2.5 ve 3.5 inç disk sürücülerinin üretiminin durma noktasına geldiğini belirtti. Bu nedenle disk fiyatlarının iki katına çıktığını bildiren Ulucan, "Tüm markalar ciddi fiyat artışı yaptı. Ürün temininde de zorluk yaşanıyor. Bu sürecin 2012'in ilk çeyreğinde de devam edeceği öngörülüyor" diyerek, harici disk almak isteyenler için bu kampanyanın kaçırılmayacak fırsat olduğunu vurguladı.

İnce ve şık: ADATA NH92

DataStar'ın kampanya yaptığı ADATA NH92 model taşınabilir disk, ultra-ince bir ürün. Sadece 12 mm kalınlığındaki ürün, 152 gr ağırlığında. Gümüş, kiraz pembesi ve okyanus mavisi olmak üzere üç kasa rengi ile sunulan ürün, yine çok şık olan deri taşıma kılıfı ile birlikte geliyor. USB 2.0 arabirimini kullanan ürün, kullanımı kolaylaştıracak yazılımlar ile birlikte sunuluyor.

Basın bülteninden derlenmiştir.

Okuyucu Yorumları