EA Gamescom'un monitörleri AOC'den!

Almanya'nın Köln şehrinde düzenlenen gamescom'un monitörleri, AOC tarafından sağlanacak!

Oyun monitörleri AOC'den!

Ekran uzmanı AOC, süper pürüzsüz bir hareketle oyuncuların en yeni EA oyunlarının keyfini çıkarmalarını sağlamak için 350 adet özel oyun monitörüyle bu yıl Almanya'nın Köln şehrinde düzenlenen gamescom etkinliğinde yayıncıya sponsor oluyor. Ağustos ortasında düzenlenecek etkinlikte, 6.1 Salonundaki EA standında (C061, C063, B060 numaralı standlar) ziyaretçiler, çıkacak yeni oyunların AOC g2460Pqu myUltraSpeed'in 24 inçlik (60.9 cm) Full HD ekranında canlanmasını sağlayabilirler. Ödül sahibi bu monitor, sadece 1 ms'lik tepki süresi ve 144 Hz'lik yenileme hızı sayesinde, oyunları hareket bulanıklığından ve kırılmadan kurtararak pürüzsüz ve dikkat dağınıklığı olmayan bir oyun deneyimini sağlıyor. Verdiği sponsorluk sözüyle AOC ise oyun sektöründe kendisini ilk tercih olarak konumlandırma kararını vurguluyor.

Pürüzsüz oyunlar için yüksek kaliteli bir monitör

Bu yılki gamescom'da, Koelnmesse fuar merkezindeki EA standlarını ziyaret edenler bir kez daha 14-17 Ağustos tarihleri arasında, futbol simulasyonu FIFA 15, aksiyon oyunu Battlefield Hardline, yaşam simulasyonu The Sims 4 ve çevrimiçi çok oyunculu Dawngate gibi milyonlar satan EA oyunlarını inceleme ve hatta en yeni sürümlerini oynama fırsatı bulabilirler. Özellikle FIFA ve Battlefield Hardline gibi oyunlar ödüllü g2460Pqu myUltraSpeed'in göz yorgunluğunu ve ekran kırılması ile hareket bulanıklığı gibi dikkat dağılmalarını azaltan 1 ms'lik ultra hızlı tepki süresinden ve 144 Hz'lik yenileme hızından kesinlikle faydalanıyorlar. Böylece oyunculara bir rekabet avantajı sağlanmış oluyor. Modelde, 1920 x 1080 Full HD çözünürlüğe ve hızlı görüntü iletimi için gelişmiş bir DisplayPort konektörüne sahip 16:9 geniş ekran bir TN paneli bulunuyor.

Oyun alanında büyük bir oyuncu

gamescom'da EA'in sponsorluğunu üstlenmesiyle, AOC bir kez daha oyun monitörleri alanında birinci tercih olarak konumlanma kararlılığını kanıtlıyor. 140,000 m² sergi alanı ve 2013 yılındaki 340,000 ziyaretçisiyle, gamescom myUltraSpeed'in gerçek anlamda parlayabileceği mükemmel bir sahne. Fuarda EA standlarında sergilenen sofistike bir görselliğe sahip gelecek nesil oyunlar, ziyaretleri sırasında modern oyunları ve donanımı denemek isteyen yüksek beklentili oyuncularla buluşuyor. İşte bu kombinasyon, oyuncuların AOC oyun monitörlerinin ileri özelliklerini ve yüksek kalitesini deneyimlemeleri için ideal. gamescom'daki 350 oyun ekranının yanı sıra, monitör uzmanın oyun portföyünde aynı zamanda 27 inçlik (68.6 cm) g2770Pqu gibi başka modeller de var, g2460Pqu modelinin yüksek 144 Hz'lik yenileme hızını ve 1 ms'lik hızlı tepki süresini etkileyici genişlikte bir ekranla birleştirerek, oyunları koltuktaki rahatlığınızı bozmadan oynamanız için ideal kılıyor. g2460Pg modeli, kontrol girişleri arasındaki gecikmeyi azaltmak ve ekran üstü aksiyonunu minimumda tutmak için gelişmiş NVIDIA G-SYNC teknolojisi ile sunuluyor.

Okuyucu Yorumları