EasyPen i405: Genius'tan yeni grafik tableti

PC'de çizim yaparken "fare yerine keşke kalemle çizebilseydim" diyorsanız bu cihaz tam size göre...

Fare yerine kalem!

Bir tasarım programında çalışırken "fare yerine keşke kalemle çizebilseydim" dediğiniz oldu mu? Pek çok amatör ve profesyonel tasarımcı, yaratıcılıklarını tam anlamıyla hayata geçirip hayal ettiklerini bilgisayar monitörüne aktarmak için artık fare yerine grafik tabletleri kullanıyor. Sanki bir kâğıda çizermiş gibi grafik tablet üzerinde yaptığınız bütün çizimler anında ekranınıza yansıyor. Böylece elle çizim yapmanın sağladığı esnekliği sonuna kadar yaşarken fare kullanımının getirdiği zorluklardan da kurtulmuş oluyorsunuz.

Genius'un ürettiği yeni grafik tablet EasyPen i405 ile çizimlerinizi eğlenceli ve keyifli bir şekilde yaparken aynı zamanda pek çok uygulamaya kısa yollarla ulaşıp çalışmanızı da hızlandırabiliyorsunuz. EasyPen i405'in üzerinde bulunan tam 28 adet kısayol tuşu sayesinde ofis ve İnternet uygulamalarına ulaşmanız sadece kaleminizin ucuyla küçük bir dokunuşa kalıyor. Üstelik bu kısayol tuşlarını dilediğiniz gibi özelleştirebilirsiniz.

EasyPen i405 grafik tabletin çalışma alanı tam 1024 farklı basınç hassasiyeti seviyesine sahip. Böylece aynı bir kara kalem çalışmasında olduğu gibi farklı kalınlıklarda ve farklı ton değerlerinde çizimler yapabiliyorsunuz. Dokunmatik kalemi çalışma alanının sağ tarafındaki özel bölmesinde taşıyabiliyorsunuz.
4 inç x 5,5 inç boyutlarında çalışma alanına sahip olan EasyPen i405 grafik tableti; e-postalarını yazarken ve imzalarken, MSN yazışmalarınız esnasında veya ofis programlarıyla birlikte de kullanabilirsiniz. EasyPen i405, Windows Vista'nın el yazısı tanıma özelliğiyle tam uyumlu olarak çalışabiliyor.

Çizim ve illüstrasyonlarınızı hızlı ve eğlenceli bir şekilde bilgisayara aktarmak, MSN yazışmalarınızda el yazınızı kullanmak, e-postalarınızı dijital olarak imzalamak, fotoğraflarınız üzerinde kolayca düzenlemeler yapmak gibi pek çok kolaylık sunan EasyPen i405 grafik tablet hem Windows hem de MacOS işletim sistemiyle tam uyumlu olarak çalışıyor. Bilgisayara USB arabiriminden bağlanan EasyPen i405 grafik tabletin kutusundan iki adet yedek kalem ucu da çıkıyor.

Teknik Özellikler

Teknik Özellikler

Arabirim - USB

İşletim Sistemleri - Windows
Vista/XP/2000, MAC OS 10.3.5+

Çalışma Alanı - 4 inç x 5.5 inç

Çözünürlük - 2540 LPI

Raporlama Oranı - 100 RPS

Programlanabilir Tuş Sayısı - 28

Boyutlar - 200 x 199 x 10.3 mm

Basın bülteninden derlenmiştir.

Okuyucu Yorumları