Edimax'dan yönetimi daha akıllı bir router!

Edimax'ın yeni kablosuz routerı, yönetim sistemi ile daha akıllı, daha yeniliçi ve daha hızlı!

Router'da daha iyi yönetim!

Network ürünleri üreticisi Edimax yeni jenerasyon olarak geliştirdiği kablosuz routerı BR-6428n sahip olduğu son teknoloji iQ sayesinde band genişliği yönetim sistemi ile daha akıllı, daha yeniliçi ve daha hızlı.

Edimax'in yeni jenerasyon olarak geliştirdiği iQoS teknolojisi kullanıcıların internet band genişliğini kullanım ihtiyaçlarına daha hızlı, daha basit ve daha etkili çözümler sunuyor. iQoS ile oyunlar, video izleme, VoIP uygulamaları ve BT kullanıcıları için internet kullanımı artık kâbus olmaktan çıkıyor. Basit ve kolay anlaşılır arayüz ile kullanıcılar kendi öncelik sıralamalarına göre istedikleri şekilde band genişliğini sadece birkaç tıklama ile yapılandırabilecekler.

Green Teknoloji

Edimax BR-6482n iQ router son gren teknoloji olan daha az enerji tüketerek daha yüksek performans için tasarlandı. Kablosuz veri transferinde sadece gerektiği kadar enerji kullanarak yüksek performansta bile diğer 300Mbps routerlara göre %50 oranında enerji tasarrufu sağlayabiliyor.

Kablosuz 802.11n Standart Desteği ve 300Mbps üzeri data transfer hızı

Edimax BR-6482n yüksek hızda IEEE 802.11b/g/n standardı ile uyumludur. Son teknoloji iQ router ile 5 kata kadar daha fazla çekim alanı elde edersiniz. 802.11 n standardı uyumluluğu sayesinde 300Mbps ve üzeri veri transfer hızına ulaşabilirsiniz.

WPS (Wi-Fİ Protected Setup) Tuşu

Edimax BR-6482n router ile güvenli internet bağlantısını sadece WPS tuşuna basarak aktif edebilirsiniz. Bunun için cihaz üzerinde herhangi bir yapılandırma yapılmasına gerek kalmıyor.

Edimax ürünlerinin Türkiye Distribütörlüğünü Mascom Bilgisayar yapmaktadır. Edimax ürünlerine tüm online market ve retail mağazalarından ulaşabilirsiniz. Ayrıntılı bilgi için www.edimax.com adresini ziyaret edebilirsiniz.

Basın bülteninden derlenmiştir.

Okuyucu Yorumları