Epson'dan İlk Ultra Kısa Mesafeli Lazer Projektör

Epson'un ilk ultra kısa mesafeli lazer projektörü EH-LS100 Türkiye'de.

Epson EH-LS100 Türkiye'de!

Epson, ev kullanıcılarına 'mekan ve mesafe tanımayan' yeni bir model sunuyor. Televizyon ekranı sınırlamasına bağlı kalmak istemeyen film ve oyun severler evlerinde istedikleri mekanda maksimum görüntü kalitesinin keyfini çıkaracak.

Sadece 6 santimetre mesafeden lazer kalitesi

Epson EH-LS100'ün kurulumu çok kolay ve herhangi bir yere sabitlenmesi gerekmiyor. Perde ya da duvara sadece 6 santimetre gibi ultra kısa bir mesafede konumlandırılması yeterli. Ekran büyüklüğü 70 ila 130 inç arasında değişen model esnek yapısıyla fark yaratıyor.

3LCD teknolojisi ve 4.000 lümenlik yüksek Beyaz ve Renkli Işık Çıkışıyla (CLO) ortam aydınlık olsa dahi canlı ve gerçekçi görüntüler sunan EH-LS100, aynı zamanda belirgin gölge ayrıntılarını ve derin siyahları 2.500.000:1 kontrast oranıylasağlıyor. Ayrıntı Geliştirme özelliği de daha keskin ve pürüzsüz resimler sunuyor.

Uzun kullanım süreli lazer ışık kaynağı 10 yıla kadar¹ dayanan modelde DVD oynatıcıları, oyun konsolları ve diğer cihazları bağlamak için tasarlanmış üç HDMI girişi (bir MHL dahil) bulunmakta.

RJ45 bağlantısı veya opsiyonel ELPAP10 adaptör üzerinden Wi-Fi bağlantısıyla ev ağı üzerinden kolayca kontrol edilebilen EH-LS100'de iProjection uygulaması üzerinden akıllı cihazlar kolaylıkla kullanılabilir.

Okuyucu Yorumları