Ergo T555 Laser ile üçüncü boyuta adım atın

Ergo T555 Laser, tek bir parmak hareketinizle 8 yöne hareket etmenizi sağlayacak.

Genius'tan akıllı fare!

Genius'un yeni optik tekerlek teknolojisi OptoWheel destekli yeni faresi Ergo T555 Laser'ın yenilikçi özellikleri göz kamaştırıyor. Klasik mekanik tekerlek yerine mavi renkli bir dokunmatik panel kullanılarak üretilen Ergo T555 Laser ile bir doküman üzerinde çalışırken veya internette gezinirken sadece parmak ucunuzu hareket ettirerek sekiz yöne birden kaydırma yapabilirsiniz.

Sadece ana yönlere değil ara yönlere de kaydırma yapabileceğiniz OptoWheel teknolojisinin bir başka güzel özelliği de çok sayıda sayfadan oluşan dokümanlarda küçük bir parmak hareketiyle Turbo Scrool moduna geçerek çok hızlı bir şekilde kaydırma yapabilmeniz. Çalıştığınız doküman yüzlerce sayfadan oluşsa bile Turbo Scrool sayesinde çalışmak işkence olmaktan çıkıyor.

Ergo T555 Laser'ın Windows Vista destekli iki teknolojisinden ilki olan Smart IE Search tuşu sayesinde fare ile seçtiğiniz bir kelimeyi tek bir tıklamayla internette aratabiliyorsunuz. Windows Vista destekli diğer bir teknoloji olan Flip 3D tuşu sayesinde ise o anda açık olan bütün pencerelerin üç boyutlu bir görüntüsünü oluşturabiliyorsunuz. Çok sayıda pencereyle aynı anda çalışanlar için tam anlamıyla bir kurtarıcı olan Flip 3D teknolojisi aynı zamanda görsel açıdan da tam bir şölen sunuyor.

Genius'ın Ergo serisine ait diğer farelerinde olduğu gibi Ergo T555 de özel tasarımı sayesinde bilgisayar başında geçirdiğiniz uzun saatler sonrasında oluşan bilek ağrılarını en aza indiriyor. Ergo T555 Laser'ın sıradan optik farelere göre çok daha yüksek performanslı çalışmasını sağlayan lazer algılayıcısı 1600 dpi çözünürlük değerine kadar çıkabiliyor.

Ergonomik tasarımı, benzersiz OptoWheel teknolojisi, Windows Vista'ya özel Smart IE Search ve Flip 3D özellikleri ve gelişmiş lazer teknolojisiyle Ergo T555 Laser fare, performans ve konforu bir arada arayanlara hitap ediyor.

Ergo T555 Laser: Teknik Özellikler

Ergo T555 Laser: Teknik Özellikler

Arayüz - USB

İşletim Sistemleri - Windows Vista/ XP/ 2003 / 2000, Macintosh OS X 10.2.8+

Çözünürlük - 800 dpi / 1600 dpi

Boyutlar - 75 x 30 x 125 mm

Tuş Sayısı - 6

Ağırlık - 122 gr

Özel Tuşlar - Smart IE Search, Flip 3D

Basın bülteninden derlenmiştir.

Okuyucu Yorumları