Far Cry 6, Watch Dogs Legion ve Fazlası Ortaya Çıktı

Dün düzenlenen Ubisoft Forward etkinliğinde neler oldu? İşte Far Cry 6, Watch Dogs Legion, Assassin's Creed Valhalla ve Hyper Scape'ten gelen yeni videolar ve son haberler...

Oyun bombaları bir bir patladı

Ubisoft, dün gerçekleştirdiği sanal basın etkinliğinde zaten bildiğimiz Watch Dogs Legion, Assassin's Creed Valhalla'yı ve geçtiğimiz günlerde sızan Far Cry 6'yı gösterdi. Tom Clancy's Elite Squad'ın sır perdesi ise henüz aralanmadı.

Etkinlikte çok fazla tanıtım yapılmadı, ancak yaşananların bir özetini aşağıda bulabilirsiniz.

Watch Dogs Legion

Yeni oyunda ne yapacağınız, yönettiğiniz karaktere göre değişiyor. Örneğin bir inşaat işçisi, güçlü drone'u yardımıyla kaleyi aşabilirken Londra polisinin bir üyesi, korumaların arasından geçebiliyor. 29 Ekim'de yayınlanacak oyunu heyecanla bekliyoruz.

Tom Clancy's Elite Squad

Tom Clancy's Elite Squad, Overwatch'a özenen oyuncuların sonuncusu. Ubisoft'un yeni battle royale türü oyunu Hyper Scape'in ilgi gördüğünü düşünürsek, bu fazlasıyla dolu alanda da dikkat çekebilir.

Hyper Scape

Hakkında genellikle olumlu şeyler duyduğumuz Hyper Scape'in artık bir açık beta tarihi var: Bugün. Şu an itibariyle Hyper Scape'i oynamaya başlayabilirsiniz.

Assassin's Creed Valhalla

Paylaşılan 6 dakikalık videoda Valhalla'nın baskın mekaniğini, çift vuruşu, geri dönen "sosyal gizliliği", avcılığı ve fazlasını görebiliyoruz.

Far Cry 6

Watch Dogs gibi Far Cry 6'nın da şu anki siyasi duruma eğildiği gözleniyor. Bununla birlikte Far Cry 5'in de yayınlanana kadar böyle göründüğünü ve çıktığında son derece korkak olduğunu hatırlatalım. Neler olacağını 18 Şubat 2021'de göreceğiz.

Okuyucu Yorumları