Fareler de dokunmatik oluyor...

Traveler T925: Dünyanın ilk kablosuz, "dokunmatik kaydırmalı" lazer faresi artık aramızda...

Dokunmatik fare!

Genius'ın özellikle dizüstü bilgisayar sahiplerini düşünerek tasarladığı Traveler T925 Laser, dünyanın ilk kablosuz dokunmatik kaydırmalı lazer faresi olma özelliğini taşıyor.

Genius'ın mekanik tekerlekleri çöpe atıp yerine dokunmatik optik tekerlekleri getiren teknolojik yeniliği OptoWheel ile güçlendirilmiş yeni faresi Traveler T925 Laser, günün çoğunu mobil olarak geçirenlere büyük kolaylıklar sağlıyor. Mekanik tekerleğin yerini alan optik dokunmatik panel üzerinde parmak ucunuzla yapacağınız küçük hareketlerle 8 yöne birden kaydırma yapabilir ve aynı zamanda turbo-scroll moduna geçerek yüzlerce sayfalık bir dokümanın içinde çok hızlı bir şekilde çalışabilirsiniz. Ayrıca Turbo-scroll modunun hızını kendinize göre ayarlayabiliyorsunuz.

Traveler T925'in 2.4 Ghz frekansında çalışan USB alıcısı sadece 2 cm olduğundan sürekli tak-çıkar yapmak zorunda kalmıyorsunuz. Alıcıyı dizüstü bilgisayarınızın üzerinde takılı bırakıp rahatça taşıyabilirsiniz. Traveler T925'in alıcısı 10 metreye kadar çalışabiliyor.

Sıradan bir optik fareye göre çok daha güçlü bir izleme performansı sunan Traveler T925'in gelişmiş lazer motoru 1600 dpi çözünürlük sunuyor.

Yine yenilikçi bir Genius teknolojisi olan Flip 3D sayesinde, çalışmakta olduğunuz anda açık olan bütün pencereleri üç boyutlu olarak aynı anda görebiliyor ve arasından istediğinizi kolayca seçebiliyorsunuz. Hem kullanım kolaylığı hem de görsel bir şov sunan bu özelliği aktif hale getirebilmek için farenin üzerindeki kısayol tuşuna basmanız yeterli.

OptoWheel teknolojisinin getirdiği kullanım kolaylığının yanı sıra Turbo-scroll ve Flip 3D gibi yenilikçi özellikleriyle dikkat çeken Traveler T925 Laser, dokunmatik panele sahip dünyanın ilk kablosuz lazer faresi olarak mobil kullanıcıların alışveriş listesinde ilk sıraya çıkmaya aday.

Her iki elle kullanım için de uygun bir tasarıma sahip olan Traveler T925, hız ve yüksek performans isteyenlere hitap ediyor.

Teknik Özellikler

Teknik Özellikler

Arabirim - USB

Düğme Sayısı - Beş (Sol, Sağ, Optik tekerlek – orta düğme (Flip 3D), turbo-scroll düğmeleri)

Çözünürlük - 1600 dpi

Pil - İki adet AA alkalin pil

Kablosuz Menzil - 10 metre

Çalışma Frekansı - 2.4 Ghz

Ağırlık - 62 g

Basın bülteninden derlenmiştir.

Okuyucu Yorumları