FİBERNET müşterilerine Tivibu Ev paketi!

İletişim ve eğlence şirketi TTNet, Fibernet müşterilerine bu paketi 6 ay hediye olarak sunuyor!

TTNet'ten Fibernet'lilere!

TTNET, Tivibu Ev Maxi Paket'e yeni abone olan FİBERNET müşterilerinden 6 ay boyunca herhangi bir ücret almıyor. TTNET müşterileri Tivibu'nun renkli dünyasına zahmetsizce ve fiber hızında adım atıyor.

TTNET, herhangi bir taahhüt istemediği müşterilerine 40 TL tutarındaki kurulumu da ücretsiz gerçekleştiriyor. Tivibu Ev aboneliği süresince HD kutu ve modem kullanımından da herhangi bir ücret alınmıyor.

Tivibu Ev, IPTV teknolojisi sayesinde geleneksel televizyon yayınlarının sunamadığı pek çok hizmeti bir arada sunuyor. Tekrar-İzle özelliğiyle izleyici kaçırdığı pek çok programı yeniden izleyebiliyor. Bir programı yarıda bırakmak zorunda kalanlar, Durdur-İzle özelliği sayesinde yayını durdurarak, daha sonra kaldıkları yerden seyretmeye devam edebiliyor. Ayrıca Tivibu Ev klasörlerinin içinde yer alan 2 bin 500 film, dizi, müzik ve belgesel içeriklerinden herhangi birini seçmek ve izlemek de mümkün oluyor.

30 Haziran 2012 tarihine kadar devam edecek Tivibu Ev 6 Ay hediye kampanyası ile ilgili detaylı bilgiye, TTNET satış noktalarından, 444 0 375 TTNET Müşteri Hizmetleri'nden ve www.ttnet.com.tr adresinden ulaşılabiliyor.

Basın bülteninden derlenmiştir.

Okuyucu Yorumları