FIFA 21 Satın Alacaklara Bedava Yükseltme Şansı Geliyor

EA, FIFA 21 gibi popüler oyunlarını, PlayStation 5 veya Xbox Series X piyasaya çıkmadan önce satın alanlar için ücretsiz bir yükseltme programı sunabilir.

FIFA 21 için bedava yükseltme

FIFA 21'in çıkış tarihi, Xbox Series X ve PlayStation 5 konsollarının çıkış tarihinin birkaç öncesine denk geliyor. Ancak üzülmenize gerek yok, çünkü EA oyunlarınızı ücret istemeden yeni konsollara yükseltebilir. Aynı durum, Madden 21 ve fazlası için de geçerli olabilir.

EA'nın üst düzey yöneticisi Blake Jorgensen, firmanın son gelir duyurusunda "şu anki nesle ait konsollara çıkan bazı oyunların, yeni nesilde bir sonraki sürüme ücretsiz yükseltilebileceğini" söyledi. Jorgensen, hangi oyunların ücretsiz yükseltme programına dahil olacağını söylemedi ancak GameSpot'a göre bu açıklama, bir anda değil, daha önceki bir çalışmanın sonucu olarak yapıldı.

Microsoft, daha önce her Xbox One oyununun geriye yönelik uyumlu olacağını ve Xbox Series X için Smart Delivery programı üzerinden ücretsiz yükseltme sunabileceğini söylemişti. Yani Jorgensen'in söyledikleri, yeni bir program duyurmaktan çok, üzerinde zaten çalışılan programı güçlendirerek tekrar dile getirmek olabilir.

Oyunların yeni nesil sürümlerinin daha yüksek FPS (saniyedeki kare sayısı), daha yüksek çözünürlük ve daha çabuk yüklenme süreleriyle gelmeleri bekleniyor. Sony yeni donanımında uzamsal ses kullanmayı planladığından, PS4 ve PS5 arasındaki seslerde de fark hissedebilirsiniz.

EA'nın haziran başındaki EA Play sanal duyurusunda yeni detayları öğrenme şansımız olacak (tabi oyunlar, bugünkü Xbox Series X iş ortağı etkinliğinde tanıtılmaz ise).

Okuyucu Yorumları