Futbolcular online takipte!

Beşiktaşlı Quaresma, Fenerbahçeli Stoch, Galatasaraylı Lorik Cana ve Robinho takipte...

Futbolcular online takipte!

Dünyanın en ciddi internet araştırma kuruluşu comScore verilerine göre, Türkiye'nin eğlence kategorisinde en çok tıklanan sitesi İzlesene.com, 2010-2011 futbol sezonunun başında taraftarların en çok yeni oyuncu transferleri ile ilgilendiğini ortaya çıkardı. Taraftarların takibe aldığı futbolcular arasında Beşiktaşlı Quaresma, Fenerbahçeli Stoch, Galatasaraylı Lorik Cana ve Beşiktaş'a transfer olması beklenen Brezilyalı oyuncu Robinho yer alırken, İzlesene.com üzerinde bulunan bu futbolculara ait videoların izlenirliğinde de büyük bir artış yaşandı.

Ligin sonu belli değil ama videonun şampiyonu Beşiktaş
İzlesene.com üzerinde transferi en çok ilgi gören Beşiktaş oldu. Bunda en büyük pay ise Beşiktaş'ın yeni transferi Quaresma ile hakkında Beşiktaş'a transfer söylentileri dolaşan Brezilyalı futbolcu Robinho'ya ait. Site üzerinde, Q7 lakaplı Quaresma'nın videoları transferinden bu zamana 76.000'in üzerinde kullanıcı tarafından izlendi. Robinho'nun yer aldığı videolar ise transfer söylentilerinin başlamasının ardından %300 daha fazla izlendi.

Bu rakamlarla video kategorisinde izlenme şampiyonu olan Beşiktaş'ı, Lorik Cana'yı transfer eden Galatasaray takip ediyor. Galatasaray'ı da Chelsea'den hızlı bir şekilde Stoch'u transfer eden Fenerbahçe izliyor. Transfer heyecanı İzlesene.com'da sürmeye devam ediyor.

Basın bülteninden derlenmiştir

Okuyucu Yorumları