Galaxy S4 bugün BİM'de satışa sunuluyor!

Galaxy S4'ün Türkiye'de "ucuza" satıldığı yerlere şimdi de bu çok ünlü mağaza eklendi, üstelik...

Bu nasıl oldu?

Geçtiğimiz günlerde Türkiye'de satışa sunulan Samsung'un en son ve en iyi amiral gemisi cebi Galaxy S4, ilk 30 gününde 10 milyon satış rakamını tutturarak selefini geçti ve önemli bir başarıya imzaya attı. Ülkemizde pek de ucuza satılmayan cep, yaklaşık 2.000 TL'lik fiyatına rağmen büyük ilgi görüyor.

Bununla birlikte cebin ülkemizdeki çeşitli çevrimiçi alışveriş sitelerinde yaklaşık 1.600 TL'den başlayan fiyatlarla satılması, onun için erkenden yaklaşık 2.000 TL ödeyenlerin canını biraz sıkacak gibi. Ancak bu sitelerin bazılarının S4'ü yurtdışından getirdiğini ve garanti hizmetini ve desteği kendilerinin verdiğini unutmamak gerekiyor. Şimdi ise BİM mağazalarının "aktüel" ürünleri arasına giren Galaxy S4'ün 16GB'lık sürümünün, mağazalarda 31 Mayıs'tan, yani bugünden itibaren sadece 1.599 TL'ye satılacağı ortaya çıktı. Bununla birlikte görünen o ki Galaxy S4, tüm BİM mağazalarında satılmayacak ve cihaz, sadece belirli mağazalarda bulunacak.

İlanı incelediğimizde satışa sunulacak olan Galaxy S4'ün 8 çekirdekli i9500 olduğunu görebiliyoruz. Bakalım BİM'in bu fırsatı, ülkemizdeki Galaxy S4 satışlarını nasıl etkileyecek...

Okuyucu Yorumları