Galaxy S4, iPhone 5'i geçti!

Plastik kasası nedeniyle eleştirilen Galaxy S4, meğer iPhone 5'ten çok daha...

Galaxy S4, iPhone 5'i geçti!

Samsung'un yeni amiral gemisi modeli Galaxy S4, kullanılan malzemenin kalitesi nedeniyle eleştiriliyor. Kimi kullanıcı ve yorumcular, Samsung'un kullandığı polikarbonat malzemenin, Apple ve HTC gibi rakip firmaların kullandığı malzemelerle kıyaslandığında zayıf kaldığını iddia ediyor. Ancak yeni yapılan bir inceleme, S4'ün malzeme kalitesi düşük olsa bile aslında iPhone 5'den daha pahalıya üretildiğini gösteriyor.

Telefonun Amerika'da satılan dört çekirdekli işlemciye sahip 32 GB hafızalı modelini oluşturan parçalar incelendiğinde, her birimin Samsung'a 237 dolara (427 TL) mal olduğu anlaşılıyor. Buna karşılık metal ve cam kasaya sahip 16 GB hafızalı iPhone 5'in üretim maliyeti 205 dolar.

Galaxy S4 ilgili bir diğer "ilginç" haber de Romanya'dan geldi. Düzenli takipçilerimiz, Nokia Lumia 920'yi uzaya göndererek test ettiğimiz dosyamızı hatırlayacaktır. Benzer bir testi Romanya'lı SamsungMobilers sitesi gerçekleştirdi. Galaxy S4'ün uzaktan kumandalı bir helikoptere bağlanarak yaptığı kısa gezintinin videosunu YouTube'da izleyebilirsiniz.

Okuyucu Yorumları