Galaxy S7 edge'e Android 7.0 Müjdesi!

Samsung, Galaxy S7 edge için Android 7.0 Nougat'ın beta sürümünü sunmaya başladı. Ama çok da heyecanlanmanıza gerek yok!

Galaxy S7 edge'e Android 7.0 müjdesi!

Samsung, Galaxy S7 edge modelinin Birleşik Krallık'taki kullanıcıları için Android 7.0 Nougat beta testini kullanıma sunmaya hazırlanıyor. Firma geçtiğimiz yıl Galaxy S6 ve Galaxy S6 edge kullanıcıları için Marshmallow'un beta sürümünü resmi olarak sunulmasından çok önce kullanıma sunmuştu. Güney Koreli dev şimdi de benzer bir kararı İngiltere'deki Galaxy S7 edge cihazları için Android 7.0 Nougat'ın beta sürümüne yönelik olarak aldı.

Galaxy Note 7'nin artık pazardan tamamen devre dışı kalmasının ardından Samsung'un hızlı bir biçimde Android Nougat'ı S7 ve S7 edge'e taşıma kararı alması elbette sürpriz değil. Kullanıcıların söz konusu beta programı alabilmeleri için cihazlarındaki Galaxy Apps mağazası üzerinden Galaxy Beta Program uygulamasını indirmeleri gerekiyor. Diğer yandan kullanıcıların bu beta program için seçilip seçilmeyeceği ise Samsung'un vereceği karara bağlı.

Galaxy Beta Program uygulamasını mağazada bulamayanlar için de bu bağlantıda uygulama için mevcut olan APK dosyası için manuel bir yükleme olanağı söz konusu. Önümüzdeki günlerde de yine Galaxy S7 edge için tam bir Android 7.0 sürümü gelmesi bekleniyor.

Okuyucu Yorumları