Game Suite ile Mobil Oyunculukta Önemli Adım

Huawei, Mate 20 Pro'da yer alan Game Suite desteği ile beraber mobil oyunculara daha fazla keyif vadediyor.

Game Suite ile üstün mobil oyun

Yeni nesilde oyunculuk anlayışı değişti ve mobil oyunculukla adeta yeni bir çığır açıldı. Elbette mobil oyunlardan keyif alabilmeniz ve iyi bir mobil oyuncu olabilmeniz için, kullandığınız akıllı telefonun da yüksek performans sağlaması gerekiyor. Bu noktada Kirin 980 işlemcisi ile farkını ortaya koyan Mate 20 Pro, oyuncular için önemli özellikler sunuyor. Bunların başında da kuşkusuz Game Suite desteği geliyor.

Game Suite desteği

Game Suite desteği

Huawei, Game Suite desteği ile beraber akıllı telefonlarını adeta bir oyuncu telefonuna dönüştürüyor. Huawei'nin diğer önemli akıllı telefonlarına da getirdiği Game Suite desteği, Mate 20 Pro'nun sahip olduğu başarılı teknik kadro ile birleştiğinde ise ortaya şahane sonuçlar çıkartıyor.

Mate 20 Pro, sahip olduğu Kirin 980 işlemcisiyle halihazırda CPU performansında yüzde 75 oranında yükseltme sağlarken, GPU performansında da yüzde 46'lık bir kazanım sunuyor. Öte yandan mobil oyunculuğun önemli noktalarından biri olan pil performansına da katkıda bulunan Kirin 980, CPU güç verimliğinde yüzde 58, GPU güç verimliliğinde ise yüzde 178 oranında iyileştirme getiriyor.

Mobil oyunculukta önemli adım

Mobil oyunculukta önemli adım

Game Suite ile beraber grafik gücünde yüzde 60'lık bir performans daha sağlayan Mate 20 Pro, böylece oyunlarda yüksek grafik detaylarında akıcı bir oyun deneyimi elde etme imkanı tanıyor. Game Suite ile bir diğer iyileştirme ise güç tüketimi verimliliğinde yaşanıyor ve yüzde 30 daha az güç tüketimi sağlanıyor.

Game Suite desteği, mobil oyunculuk için önemli bir adım oluyor. Mate 20 Pro'da yer alan bu özellik sayesinde akıllı telefonunda oyun oynayan oyun severlerin, daha fazla keyif almaları sağlanırken, yeni çıkacak oyunlara da hazır olmaları amaçlanıyor. Mate 20 Pro, Game Suite ile yalnızca bugünün oyunlarına değil, yarının oyunları için de hazır.