Hepsiburada.com'a "LOVEMARK" ödülü

Hepsiburada.com, Türkiye'nin en sevilen e-ticaret sitesi seçildi.

Hepsiburada.com'a "LOVEMARK"

MediaCat dergisinin IPSOS işbirliğiyle düzenlediği, Türk tüketicisinin en sevdiği markaları belirleyen Türkiye'nin Lovemark'ları araştırmasında, e-ticaret kategorisinin birincisi hepsiburada.com oldu. Lovemarks araştırması, bu yıl sekizinci kez Türkiye'nin "en sevilen" markalarını belirledi. Araştırma, 4 Mayıs – 21 Haziran 2015 tarihleri arasında 12 kentte, 15-55 yaş arasında kadın ve erkek toplam 2.000 kişiyle bilgisayar destekli telefon görüşmeleri ile gerçekleştirildi. Araştırma sonucunda tüketicilerin kalbini kazanan markalar ortaya çıkarken, e-ticaret kategorisinin en sevilen markası hepsiburada.com oldu.

Araştırmada birinci olan markalara ödülleri, 19 Kasım'da İstanbul Lütfi Kırdar'daki Brand Week İstanbul etkinliği kapsamında düzenlenen bir törenle verildi. Törende hepsiburada.com adına ödülü alan Hepsiburada.com Pazarlama Grup Başkanı Özgür Doğan, en iyi online alışveriş deneyimini sunarak tüketicilerle bir sevgi bağı kurduklarını belirterek şunları söyledi:

"Hepsiburada.com olarak, 1998 yılından bu yana milyonlarca tüketiciyi e-ticaretin kolaylıkları ve avantajlarıyla tanıştırdık. Müşterilerimiz pek çok ilki bizimle birlikte yaşadı. Hepsiburada.com, en güvenli ve en basit online alışveriş deneyiminin, 27 farklı kategoride en iyi markaların, 500 binden fazla ürünle en zengin ürün portföyünün ve en rekabetçi fiyatların adresi oldu. Geldiğimiz noktada, e-ticaret pazarının en büyük oyuncusu, perakende sektörünün en hızlı büyüyen şirketi konumunda bulunuyoruz. Gelecekte hiçbir sektör, e-ticaret sektörünün büyüme hızına yetişemeyecek. Biz de Türkiye'de e-ticaretin yaygınlaşmasına bugün olduğu gibi gelecekte de liderlik etmeye devam edeceğiz. Türkiye'nin en sevilen markalarından biri olmak, müşterilerin gönlünü kazandığımızı görmek bizi çok mutlu etti. Hepsiburada.com ekibi olarak bu memnuniyeti daha yukarı taşımak için geceli gündüzlü çalışıyoruz. Bu açıdan bakıldığında müşterilerin en sevdiği marka seçilmek çok gurur verici. Markamızın arkasında çok kuvvetli büyük bir ekip var. Ödül alan diğer markaların çoğu da bizim iş ortaklarımız arasında. Bizi bu ödüle layık gördüğünüz için çok teşekkür ederiz."

Okuyucu Yorumları