HP'den parlak-şık tasarım:<br> Pavilion dv2000

HP Pavilion dv2000 dizüstü bilgisayarı, gerek güçlü özellikleriyle ve hızıyla, gerekse yepyeni tasarımıyla tüm dikkatleri üzerine topluyor.

HP'den parlak-şık tasarım:<br> Pavilion dv2000

HP, göz kamaştıran bahar koleksiyonunun duyurusunu yaptı. HP Pavilion dv2000 dizüstü bilgisayarı, gerek güçlü özellikleriyle ve hızıyla, gerekse yepyeni tasarımıyla tüm dikkatleri üzerine topluyor. Şık tasarımlı yeni dizüstü bilgisayarlar, bir iş aracından öte moda aksesuarı olarak da görülüyor.

HP, dizüstü bilgisayarların yeni tasarımı üzerinde çalışırken şık cep telefonları ve lüks araçların iç tasarımında kullanılan yöntemlerden faydalandı. Yepyeni bir bakış açısıyla tasarlanan dizüstü bilgisayarlar, parlak simsiyah kasaya ve açıldığında gümüş renkli iç tasarıma sahip bulunuyor.

Yeni HP Pavilion dv2000 dizüstü bilgisayar, göz alan görüntüsünün yanı sıra tam bir eğlence merkezi. HP’nin “QuickPlay” özelliği ile dokunmatik kontrol paneli üzerinde tek bir parmak dokunuşuyla işletim sistemini çalıştırmadan film izlemeye ve müzik dinlemeye başlayabilirsiniz. Dilerseniz dahili Altec Lansing hoparlörlerden, dilerseniz kulaklıktan en sevdiğiniz müzikleri dinleyebilir, 14 inç’lik geniş ekranından da mini sinema keyfi sürebilirsiniz.

Kablosuz İnternet’e bağlanabileceğiniz yeni HP dizüstü bilgisayarlar, sizi yolculukta da yalnız bırakmıyor. Entegre WiFi, uzun pil ömrü ve yepyeni Intel® Centrino® Duo mobil teknolojiler sayesinde hemen hemen her yerde bağlantıda olabilirsiniz. İnternet bağlantınız varsa entegre kamera ve mikrofon yardımıyla en uzaktaki arkadaşlarınızla bile sohbet imkanı bulabilirsiniz. Yeni HP Pavilion dv2000 dizüstü bilgisayarın özellikleri arasında şunlar yer alıyor:

l Şık tasarım

l Microsoft® Windows® XP Home Edition

l Intel® Core® Solo veya Duo Mobile Technology seçimi

l HP BrightView teknolojisine sahip 14.1 inç geniş ekran

l SATA 5400 rpm sabit sürücü

l 802.11 a/b/g

l 128 MB Turbocache video belleğe kadar NVIDIA GeForce Go 7200 (belli modellerde)

l Express Card uzaktan kumanda (belli modellerde)

l 5-in-1 dijital medya okuyucu – Memory Stick, MS Pro, Multimedia Card (MMC), XD ve SecureDigital (SD) desteği

l ExpressCard 54/34 girişi

l 3 USB 2.0 girişi

l HP QuickPlay 2.1

l 1.3 megapiksel (MP) Webcam (belli modellerde)

l 2 entegre mikrofon

l 2 stereo kulaklık girişi (1 x SPDIF uyumlu)

l Dahil olan yazılımlar: HP Photosmart Premier, Norton Internet Security 2006 ve Microsoft Works Suite (belli modellerde)

HP Pavilion dv2000 dizüstü bilgisayarların fiyatları, seçilen konfigürasyona göre 1499 - 1899 dolar arasında değişiyor.

Okuyucu Yorumları