HTC'den, iPhone'a benzeyen sürpriz telefon!

Tüm gözler HTC'nin tanıtacağı One A9 üzerindeyken, farklı bir HTC telefon daha internette göründü!

HTC'den iPhone renkleri!

HTC'nin beklenen yeni telefonu "Aero" lakaplı One A9 hakkında bilinen pek çok detayı daha önce sizlere aktarmıştık. 10 çekirdekli bir işlemciyle gelecek olmasıyla bizleri büyük beklenti içine sokmayı başaran One A9, halihazırda heyecan yaratmışken, HTC cephesinden farklı bir telefona ait, yeni bir sızıntı daha geldi.

Sızıntının kaynağı ise tahmin edilebileceği gibi güvenilir kaynak Evan Blass (@evleaks). Blass'a göre HTC, orta segmentte bir cep telefonu modeli üzerinde çalışıyor ve gelecek telefon, tasarımıyla iPhone benzeri olacak. Yeni modele ilişkin tasarıma dayalı nasıl bir yol izlenir henüz bilmiyoruz, ancak bilinen yeni gelecek modelin iPhone 6 renkleri taşıyacağı.

Acid Gold, Opal Silver, Deep Garnet, Carbon Gray, Rose Gold ve Cast Iron gibi tam altı farklı renkle geleceği söylenen bu yeni modelin Snapdragon 617 işlemci, 2 GB RAM ve 1080p ekranla gelmesi bekleniyor. Öte yandan telefonun arka kamerasının 13 megapiksel, ön kamerasının ise selfie'ler için uygun olarak 4 megapikselle destekleneceği öngörülüyor

Blass, bu yeni modeli muhtemelen kasım ayında göreceğimizi söylüyor. Öte yandan parmak izi sensörü, ve microSD kart desteği de sunacak olan HTC'nin bu yeni orta segment telefonunun sahip olacağı 7 mm'lik kalınlığıyla, ince ve hafifliğe göndermede bulunan bir isim alacak olması da beklentilerimiz arasında.

Okuyucu Yorumları