iPhone 7'nin yeni, "büyük" kamerası göründü!

Apple'ın iPhone 7'nin kamerasını çok daha güçlü bir hale getireceğine dair yeni bir ipucu daha var!

İşte iPhone 7'nin "süper kamerası"!

Apple, rakipleriyle başa çıkabilmek için iPhone 7'ye daha iyi bir kamera eklemek zorunda. Bunu iyi bilen firma, yeni bir sızıntıya göre iPhone 7'ye büyük bir arka kamera yerleştirecek.

9to5Mac'in paylaştığı görüntüdeki telefonun iPhone 7 olup olmadığını söylemek zor olsa da, kameranın büyüdüğünü görebiliyoruz. Bu arada iPhone 7 Plus'a ait bir söylenti, telefonun LG G5 gibi çift kamerayla geleceğini söylüyor. Elbette bu yeni bir iddia değil, iPhone 7 Plus'ın kamera konusunda bu tür yenilikler yapabileceği daha önce de söylenmişti.

iPhone 7'nin yeni,
Kamera çıkıntısı yerli yerinde

Sızan görüntüye yakından bakıldığında kameranın sol köşeye iPhone 6S'e kıyasla biraz daha yaklaştığı anlaşılıyor. Fotoğraf net olmasa da kameranın halen çıkıntılı olduğu gözden kaçmıyor. Bu senenin başındaki bazı dedikodular, bu çıkıntının ortadan kalkacağını söylemişti. Tasarıma baktığımızda ise anten çizgilerinin neredeyse kaldırıldığını görüyoruz.

Yeni iPhone'ların Eylül ortasındaki tanıtımına çok az kaldığından merakımızı gidermek için çok fazla beklememiz gerekmeyecek.

Okuyucu Yorumları