iPhone 8 İçin Önemli İddialar Geldi

iPhone 8'de yer alacak olan kamera ve parmak izi sensörüne ilişkin önemli iddialar var!

iPhone 8 için önemli iddialar

Samsung Galaxy S8 ve Galaxy S8 Plus modellerinin tanıtılmasının ardından şimdi gözler iPhone 8'e çevrilmiş durumda. Muhtemelen önümüzdeki günlerde çok daha sık yeni iPhone sızıntıları göreceğiz. Bunlardan ikisi hemen arka arkaya geldi bile. Evet, Apple'ın yeni iPhone'ları için parmak izi sensörünün ekran içinde olacağı sızıntısı biliniyordu. Daha iyi bir parmak izi sensörü için "ultrason" teknolojisini destekler bir patent aldığı haberi de yeni gelmişti ki, bu da sensörün ekran içinde olacağını destekler nitelikteydi. Ancak hemen ardından ortaya çıkan bu görsel, kafaları bir kez daha karıştırıyor.

İlgili haber: Samsung Galaxy S8'i Denedik!


iDropNews'te ortaya çıkan görsele göre iPhone 8 bu şekilde olacak. Bir render çalışması olan görselin, temsili iPhone 8 olduğu düşünülüyor. Görselde dikkat çeken önemli noktalar, parmak izi sensörünün arka tarafta yer alması ve hemen üzerinde çift kamerayı dikey biçimde bulundurması. Evet, sensörü arka tarafa fiziksel olarak taşımak, ekran içine gömmekten çok daha kolay. Fakat parmak izi sensörünün arka tarafta yer alması, akıllara hemen LG G5'i getiriyor. Sırf bu nedenle bile Apple'ın böylesi bir hamle yapmayacağını düşünüyoruz açıkçası.

İlgili haber: Samsung Galaxy S8, Apple iPhone 7'ye Karşı!


Bu arada Apple'ın 10'uncu yıla özel üreteceği iPhone 8'in adının "iPhone Edition" olması da muhtemel. Elbette ne olacağını eylül ayında, sahnede göreceğiz.

Okuyucu Yorumları