iPhone'culara CES 2012 sürprizi...

Daha önce Android için piyasaya sürülen ve büyük beğeni kazanan cihaz, artık iPhone'un da emrinde...

Artık iPhone için de var!

Burak Öztürk

Gametel'in cep telefonlarını oyun konsoluna dönüştüren Bluetooth destekli oyun kontrol cihazı bir süre önce sadece Android için çıkmıştı ve Android kullanan oyun severlerin büyük beğenisini kazanmıştı. Şimdiyse bu minik cihaz, yaptığı bazı yeniliklerle CES 2012'de karışımıza çıktı; üstelik iOS'ta da kullanılabilecek bir şekilde...Şimdiye kadar sadece Avrupa'da 58 Euro'ya satılan ürününün yeni sürümü bu senenin ilk çeyreğinde Amerikan piyasasınada olacak ve fiyat etiketinde 60 dolar yazacak.

Her ne kadar cihaz ve telefon bir araya geldiğinde çok ergonomik bir görüntü ortaya çıkmasa da, yapılan ilk yorumlar böyle söylemiyor. Sağlam plastikten üretilmiş olan cihazın en büyük handikapı ise, arkadaki tuşlara ulaşmanın çok güç olması. Parmaklarımızı ekrana dokundurarak oyun oynamak pek çoğumuz için eziyetli bir deneyim. Bu yüzden, her ne kadar mükemmel olmasa da, bu ürünün gayet kullanışlı olduğu açıkça ortada.

iOS ve Android'deki binlerce oyun göz önüne alındığında, ürünün büyük bir başarı kazanacağını tahmin etmek pek de güç değil...

Okuyucu Yorumları