iPhone Pro'lara rakip olacak, küçük bir Galaxy S Ultra mı geliyor?

Galaxy S24 serisinin lansmanına az bir vakit olsa da, daha sonraki modeller hakkında söylentiler dolaşmaya başladı bile. Yeni bir söylentiye göre Samsung, iPhone Pro'ya rakip olacak küçük boyutlu bir Galaxy S Ultra modelini piyasaya sürmeyi düşünüyor.

iPhone Pro'lara rakip olacak, küçük bir Galaxy S Ultra mı geliyor?

Samsung, çok yakında yeni nesil amiral gemisi akıllı telefon serisini duyuracak. Ancak yeni Galaxy S24 serisi çıkmadan hakkında pek çok iddia ve sızıntı gördük. Ama bu kez gündemi meşgul eden söylenti, daha da ileri bir zamana ait: iPhone Pro'ya rakip olacak bir mini Galaxy S Ultra.

Güney Kore'den gelen bir söylentiye göre Samsung, Galaxy S Ultra modellerinden daha küçük ancak benzer özelliklere sahip bir telefon tasarlamayı düşünüyor. Üst düzey özelliklere sahip daha küçük boyutlarda bir telefon düşünüldüğünde, bunun muhtemelen Apple'ın 6,1 inç ekrana sahip iPhone 15 Pro gibi iPhone Pro modellerine rakip olacağını söyleyebiliriz. Hatta bu model Galaxy FE serisine de dahil olabilir.

Ancak FE markalı bir telefon olursa, özellikle Galaxy S Ultra telefonların bildiğimiz üstün kamera performansını görme olasılığımız çok düşük görünüyor. Her söylenti gibi bu konuda da henüz bir karar alınmadığı, gelecekte bazı şeylerin değişebileceği iddia ediliyor.

Söylenti ayrıca Samsung'un Galaxy S25 serisini piyasaya sürdükten sonra tüm akıllı telefonlarının tasarım dilini değiştireceğini iddia ediyor. Buna göre, Galaxy S26'dan itibaren Samsung telefonlarında oldukça farklı bir tasarım görme ihtimalimiz yüksek.

Samsung'un aynı zamanda daha ucuz bir Galaxy Z Fold modeli üzerinde çalıştığı da iddia ediliyor. Zira şu anda şirketin üzerinde çalıştığı iki prototip olduğu yönünde söylentiler var. Bu modellerden birinin harici ekranı yokken diğerinin ise oldukça küçük bir kapak ekranı bulunuyor. Elbette böyle bir katlanabilir modelin Galaxy Z Fold 6'dan sonra piyasaya sürülmesi bekleniyor.