iPhone'u Android'e Tercih Ediyorlar!

Yapılan araştırma, bu önemli yaş grubu için iPhone'un, Android'den çok daha çekici olduğunu kanıtlıyor!

Neredeyse hepsi, iPhone istiyor!

Gençlerin fikirleri sürekli değişiyor, bugün başka, yarın başka bir şey söylüyorlar. Ama konu telefonlar olunca verdikleri cevaplar hep aynı kalıyor.

Gençlerin bu davranışlarını araştırmak için bir anket düzenlendi. Araştırmanın adı Talking Stock with Teens. Bu anket her altı ayda bir düzenleniyor ve gençlerin moda, güzellik, medya, yemek, oyunlar ve eğlence ile ilgili fikirleri toplanıyor. Yaklaşık 10.000 Amerikalı gençle yapılan ankete ortalama katılım yaşı 16 ve evlerindeki ortalama gelir 68.000 dolar.

Uzun zamandan beri bu gençler bir sonraki telefonlarının iPhone olacağını bildiriyordu. Nisan ayında gençlerin yüzde 75'i yeni telefon alacak olurlarsa bunun iPhone olacağını söylüyordu. Ekim ayına geldik ve bu oran yüzde 79'a çıktı. Daha fazlası, Nisan ayında gençlerin yüzde 69'u zaten iPhone kullandıklarını bildirmişlerdi, şimdi ise iPhone yüzde 74 oranında kullanılıyor.

Aynı ankete göre gençler Snapchat'i Facebook'a tercih ediyorlar. Instagram kullanımı artarken, Twitter'a rağbet azalıyor.

Okuyucu Yorumları