iWatch gitti, yerine bakın ne geldi...

Siz de merakla Apple'ın iWatch'ını mı bekliyorsunuz? Bu isimli bir cihaz asla olmayabilir!

iWatch hiç olmayabilir!

Akıbeti adeta yılan hikayesine dönen Apple'ın akıllı saati iWatch, beklenenden çok farklı şekilde karşımıza çıkacak. Apple'ın aldığı patente göre saatin adı iWatch değil, iTime olacak.

Apple, bu atağıyla birlikte hepimizi ters köşeye yatırmayı başarmış gibi görünüyor. Yeni patent notlarıyla bir kez daha saat konusunda ortalığı alevlendiren Apple, elbette saatin çıkış tarihiyle ilgili bir ayrıntı ise beklendiği üzere paylaşmadı. İsim değişikliğine giderek uzun zamandır iWatch'u bekleyenlerin heyecanına yeni bir boyut kazandıran Apple, patent notlarına göre saate GPS modülü, Bluetooth, NFC ve daha fazlasını ilave edecek. Öte yandan iPhone ile sıkı bir iletişim halinde olacak olan iTime, cebe gelen çağrıları haber verebilecek. Gelen çağrıları cevaplamak içinse kolunuzu sallamanız yeterli olacak.

Elbette bunlar iTime hakkında daha ilk tur bilgileri. İlerleyen zamanlarda alınan patentin ayrıntıları daha ne şekilde ortaya çıkacaktır. Ancak sanıyoruz ki iTime'ı kolumuza takmak için daha uzun bir süre bekleyeceğiz.

Okuyucu Yorumları