Kavisli OLED TV tanıtıldı!

Samsung, yeni tanıttığı Kavisli OLED TV ile yüksek görüntü kalitesi çağını başlatıyor!

Kavisli OLED TV tanıtıldı!

Samsung Electronics, Seul'un Seocho semtinde düzenlenen özel bir etkinlikle Kavisli OLED TV'sini tanıttı. Kavisli OLED TV, benzersiz kavisli ekran yapısıyla her açıdan veya bakış noktasından iyi, gerçek hayata yakın görüntü deneyimi sunuyor.

Samsung Görüntü Ekranları Başkan Yardımcısı Hyunsuk Kim, "Kavisli OLED TV'mizi pazara sunma sözümüzü yerine getiriyor olmaktan büyük gurur duyuyoruz. Bu ürünle birlikte, müşterilerimize televizyon izlemeyi başka bir boyuta taşıyacak adeta kendilerini "sarmalayacak" bir izleme deneyimi ve kusursuz görüntü kalitesi sunabiliyoruz. Kavisli OLED TV, televizyon izleme konusunda yeni bir dönem başlatan çığır açıcı bir ürün ve geleceğin ürünü" diye konuştu.

Kavisli OLED TV'nin "Zamana Meydan Okuyan Arena" tasarımını vurgulamak amacıyla dikkatli bir şekilde geliştirildi ve aynı zamanda Çoklu Görüntüleme özelliği ve Gelişim Kiti sayesinde en yeni teknolojilere sahip olabiliyor.

Kavisli OLED'in özellikleri

Kavisli OLED'in özellikleri

- Kavisli OLED, piksel bozulmalarını ortadan kaldırarak, iyi görüntü kalitesi sunar: OLED paneller, mevcut televizyonlara kıyasla çok daha zengin ve parlak görüntüler sunan kendi kendine ışık yayan binlerce diyottan oluşmuştur. Ancak karmaşık üretim yöntemleri zaman zaman piksel bozulmalarına da yol açabilir. Kavisli OLED potansiyel bozuk pikselleri ortadan kaldırarak TV'de iyi görüntü kalitesi sunar.

- "Zamana Meydan Okuyan Arena" tasarım: Kavisli OLED TV'nin tasarımı, 'Zamana Meydan Okuyan Arena'dan ilham aldı ve bu kapsamda, ekran, kıvrımlarının biçimi arenanın oval yapısını yansıtan lüks bir çerçeve içerisine yerleştirildi. Bu nedenle, panel, izleyici ile televizyon ekranı arasındaki mesafenin, gerçek hayata daha yakın bir izleme deneyimi sunmak amacıyla hemen her açıdan aynı kalmasını sağlıyor. Ürün aynı zamanda, şıklık ve incelik ekleyen premium metallerden yapıldı.

- Premium özellikler arasında Çoklu Görüntü ve Gelişim Kiti: Kavisli OLED TV, çok özel özellikleri ve başka ürünlerde bulunamayan teknolojileri içinde barındırıyor. Özellikle Çoklu Görüntü özelliği sayesinde izleyiciler, aynı anda iki farklı televizyon programını canlı izleyebiliyor. Bu teknoloji, ekranın hızlı yanıt verme süresi ve her izleyici için farklı ses veren kulaklıkları içinde barındıran özel 3D gözlükler sayesinde çalışıyor.

Samsung'un Kavisli OLED TV'si ayrıca Gelişim Kiti ile de uyumlu olup, televizyonun gelecekte de en yeni teknolojilerle donatılmış olmasını ve yapılan güncellemelerle izleyicilerin Samsung'un sunduğu en yeni özellikleri kullanarak, Samsung'un bu yılki amiral gemisi modelleri Smart TV'ler ve UHD TV'ler de dahil olmak üzere 'gelecekte de geçerli' olan premium televizyon serisini tamamlamalarına olanak tanıyor.

Samsung'un 55 ve 65 inç UHD TV F9000 de ayrıca tanıtıldı:

Düzenlenen etkinlikte, Samsung ayrıca görüntü kalitesini Full HD TV'nin çözünürlüğünün dört katına kadar çıkartan 55- ve 65-inç F9000 UHD televizyonunu da tanıttı. Samsung, "Quadmatic Görüntü Motoru" olarak adlandırılan kendi dört aşamalı görüntü kalite işleme sürecini geliştirdi. Bu, sinyali en uygun düzeye çıkartıyor, gürültüyü asgari düzeye çekiyor, UHD yükseltmeyi içinde barındırıyor ve görüntü kalitesini artırıyor. Bu teknolojiyle, izleyiciler, canlı ve dinamik UHD içeriğin yanı sıra UHD çözünürlüğe yükseltilmiş standart içeriğin de keyfini sürebilirler.

Okuyucu Yorumları