Krize selam büyümeye devam

Kont Bilişim, krize inat, 2008'de giriş yaptığı güvenlik sektöründe hızla büyümeyi sürdürüyor.

Krize selam büyümeye devam

Kont bilişim 2008 yılında giriş yaptığı güvenlik sektöründe hızlı adımlarla ilerliyor. İlk yılı dolmadan 2,5M USD ciroya ulaşan, güvenlik iş birimi 2009 yılı hedefini 10M USD olarak belirledi.

Kont Bilişim İş Geliştirme Müdürü Süleyman Soğuktaş konuyla ilgili yaptığı açıklamada:

"Güvenlik sektöründe çok uzun süre araştırma yaptık, deneyimli arkadaşları ekibimize kattık. Bundan sonraki aşamada sektörün ihtiyacı olarak gördüğümüz bazı markaları portföyümüze eklemeye devam ediyoruz. Samsung Techwin ile kısa sürede elde ettiğimiz başarının, gelişeceğini öngördüğümüz IP tabanlı sistemlerde ve yeni markalarımızda da tekrarlanmasını umuyoruz. Marka sayımızı arttırmamızdaki amaç sektörde referans dağıtıcı olup, firmaların tüm proje ihtiyaçlarını tek bir noktadan en avantajlı şekilde temin etmesini sağlamak. 120M usd olarak gerçekleşeceğini tahmin ettiğimiz 2008 yılı CCTV güvenlik pazarı, 2009 da 150M USD lik bir pazar haline dönüşüyor olacak. Bu pazardan ancak doğru marka-satış-servis yapılanması ile hedeflediğimiz payı alabiliriz. Yeni markalarımızda katkısıyla 2009 yılında krize rağmen büyümeye devam edeceğiz."

Halen Samsung Techwin, Crea, Smartsec markalarının dağıtımını yapan Kont Bilişim, Kore ve Tayvan'daki üretici anlamında sektör lideri markalarıda 2009 yılında portföyüne katarak sektörde lider konuma gelmek isitiyor.

Basın bülteninden derlenmiştir.

Okuyucu Yorumları