Laptop'lar için çok yetenekli bir fare...

Laptop'u için kullanışlı bir fare arayanlara çok farklı bir seçenek: Traveler 515 Laser...

Bu fare çok yetenekli!

Getirdiği kullanım kolaylığı ve çalışma konforu ile büyük ses getiren OptoWheel teknolojisinin sahibi Genius, işi gereği çok gezen ve taşınabilirliğe önem veren kullanıcılar için geliştirdiği yeni faresi Traveler 515 Laser'ı duyurdu. Hepimizin alıştığı mekanik fare tekerleklerinin pabucunu dama atan OptoWheel teknolojisi sayesinde fare üzerindeki küçük bir dokunmatik panel üzerinde parmak ucuyla gezinerek kaydırma işlemleri çok rahat ve hızlı bir şekilde yapılabiliyor.

Traveler 515 Laser'ın üst kısmında bulunan Smart IE Search ve Flip 3D tuşları sayesinde fare kullanımı yepyeni bir boyuta taşınıyor. Windows Vista destekli bu fonksiyonlardan Smart IE Search tuşu ile fare ile işaretlediğiniz bir kelimeyi tek bir tıklama ile İnternet'te aratabiliyorsunuz. Hızlı çalışma açısından çok önemli olan bu fonksiyonun yanı sıra Flip 3D tuşu ile de o anda açık olan bütün pencerelerin üç boyutlu bir görüntüsünü oluşturabiliyorsunuz. İşlevsel olduğu kadar görsel açıdan da etkileyici olan bu özellikler Traveler 515 Laser fareyi benzerlerinden farklı kılıyor.

Yine Genius'un geliştirdiği Turbo Scroll fonksiyonu sayesinde yüzlerce sayfadan oluşan dokümanlar içinde istediğiniz yere ulaşmanız sadece birkaç saniye sürüyor. Bu özellik de optik tekerlek üzerinden çok kolay bir şekilde aktif hale getirilebiliyor.

Gelişmiş lazer motoru sayesinde mevcut optik farelerden çok daha yüksek bir izleme performansı sunan Traveler 515 Laser ile 800 dpi ve 1600 dpi çözünürlükte çalışmak mümkün.

Özellikle dizüstü bilgisayar kullanıcılarına yönelik olarak üretilmiş olan Traveler 515 Laser fare, yenilikçi teknolojik özellikleri, kolay taşınabilirliği ve her iki elle kullanıma uygun tasarımıyla göz dolduruyor.

Teknik özellikler

Teknik özellikler

Arayüz - USB

İşletim Sistemleri - Windows Vista/ XP/ 2003 / 2000, Macintosh OS X 10.2.8+

Çözünürlük - 800 dpi / 1600 dpi

Boyutlar - 40 x 19 x 54 mm

Tuş Sayısı - 5

Ağırlık - 106 gr

Özel Tuşlar - Smart IE Search, Flip 3D

Basın bülteninden derlenmiştir.

Okuyucu Yorumları