LeEco'dan Yeni Bir Cool Modeli Daha!

LeEco, Cool 1'in ardından yeni bir Cool modelini daha görücüye çıkarmanın hazırlığını yapıyor!

LeEco'dan yeni bir sürpriz!

Bu yılın başlarında Coolpad'in önemli bir oranda hissesini alan LeEco, Cool 1 adı verilen 5.5 inç'lik 1080p ekrana, çift kamera desteği ve 3 GB RAM'le birlikte Snapdragon 652 yonga setine sahip olan orta segment bir akıllı telefon modelini görücüye çıkarmıştı.

Öyle görünüyor ki, LeEco aradan geçen zamanda boş durmadı ve yeni bir modelin hazırlığını yaptı. TENAA'dan yeni bir sertifika alan firma yine Cool serisi altında yeni bir cihazı görücüye çıkarmaya hazırlanıyor. Buna göre cihazın 5.5 inç'lik ekranı 1080p çözünürlüğüde olacak. Snapdragon 821 yonga setiyle ve Android 6.0.1 işlemciyle gelen telefonun 16 MP arka ve 8 MP ön kamera desteği mevcut. Cihazın 4 ve 6 GB RAM olmak üzere iki farklı versiyonu söz konusu. Depolama açısından da 32, 64 ve 128 GB'lık üç versiyon mevcut. Cihazın bataryası ise 4000 mAh kapasiteli.

Söz konusu model geçtiğimiz aylarda ABD'de kullanıma sunulan Le Pro 3'e de hem özellikleri hem de tasarımı itibariyle oldukça benziyor. Cihazın diğer ayrıntıları ise henüz paylaşılmış değil. Önümüzdeki günlerde telefona dair diğer bilgilerin de paylaşılması bekleniyor.

LeEco'dan Yeni Bir Cool Modeli Daha!

LeEco'dan Yeni Bir Cool Modeli Daha!
Okuyucu Yorumları