LG X Venture "Sağlam" Şekilde Geliyor

Samsung Galaxy S8 Active için çalışırken, rakibi LG elini çabuk tuttu, yeni telefonu LG X Venture'u piyasaya sürüyor!

LG X Venture için geri sayım!

26 Mayıs tarihinde ABD için satışa sunulması beklenen LG X Venture, sahip olduğu özelliklerle Samsung'un beklenen "dayanıklı" telefonu S8 Active'e rakip olacak. Özellikle arka yüzey görüntüsüyle S8 Active'e benzeyen X Venture, kauçuk kaplamalı yapısı ile askeri standartlar gözetilerek hazırlanmış. Bunun yanı sıra teknik kadrosuyla da iyi özelliklere sahip olan X Venture, geniş bataryasıyla ise uzun saatleri göreceği iddiasını taşıyor.

LG'nin ekstrem kullanımlara uygun X Venture akıllı telefonu, 5.2 inç boyutunda 1080p ekrana sahip olacak. Snapdragon 435 yonga setini taşıyan telefon, 2 GB RAM ve 32 GB dahili hafızasıyla kutusundan çıkacak. microSD kart ile depolama alanını genişletme imkanı da bulunacak. Ancak özellikle 4100 mAh kapasitesindeki bataryasıyla, uzun pil ömrü sunması bekleniyor.

Ayrıca 16 MP arka kameraya sahip olan X Venture, LG'nin Steady Record 2.0 teknolojisine de yer verecek. Böylece titreşimsiz, güzel görüntüye sahip videolar amaçlayan LG, telefonun ön yüzünde de 120 derecelik geniş açılı 5 MP seviyesinde lens konumlandırmış.

X Venture'in fiyatı ise henüz resmi olarak açıklanmış değil. Öte yandan ABD'den sonra Avrupa ve diğer pazarlara ne zaman satışa sunulacağı da gizemini koruyor.

Okuyucu Yorumları