LG yöneticisi fena köşeye sıkıştı!

Bir LG yöneticisinin Samsung'un ürününü sabote ettiği iddiası, bakın başına ne işler açtı...

Samsung'un gazabı!

Elektronik üreticileri için her yıl Vegas'ta düzenlenen International Consumer Electronics Show'dan (CES) daha önemli pek bir şey yok. Görünene göre ise, LG'nin ev araçları bölümünün başında bulunan Jo Seong-jin, bu durumu Almanya'da Samsung'un bir mağazada gösterimde olan çamaşır makinelerini "sabote etmeden önce" (iddialara göre) düşünmesi gerekiyordu. Çünkü Seong-jin'in CES'e gidememesi söz konusu.

Bahsi geçen "kaza", geçtiğimiz eylül ayında gerçekleşmişti ve Samsung'un LG'nin beş yöneticisine karşı mal zararı ve karalama davası açması ile sonuçlanmıştı. Samsung'un söylediğine göre, bu beş yöneticinin "bir elektronik mağazasındaki bir çamaşır makinesinin kapı menteşelerini bilinçli olarak sabote ettiğine" dair güvenlik kamerası görüntüleri bulunmakta.

Beş yöneticiden Seong-jin, "birden fazla kez mahkemeye katılma isteğine" uymamasından kaynaklı gezi yasağı alan tek kişi. Seong-jin'in bu çağrılara uymamasının sebebi ise, yılsonu ve yaklaşan etkinlik sebebi ile çok dolu olan programı olarak gösterilmekte. LG, şu anda bu yasağı kaldırmaya çalışıyor ve CES'ten döner dönmez davacıların isteğine uyacağının garantisini veriyor. Bakalım Samsung ve mahkeme, bu garanti karşısında ne yapacak...

Okuyucu Yorumları