Mate 20 Pro'nun Aksesuarları ile Daha Fazla Mobil

Huawei, Mate 20 Pro'nun sağladığı keyifli deneyimi arttırabilmek adına birbirinden şık aksesuarlar da sunuyor.

En güzel akıllı telefon aksesuarlar

Huawei, Mate 20 ile güçlü bir telefon hazırladığı gibi aynı zamanda sunduğu ekip arkadaşlarıyla da üstün bir akıllı telefon deneyimi yaşatıyor. Çok sayıda aksesuar seçeneği sunan Huawei'nin aksesuarlarından 3 güzel örneği sizler için seçtik. Taşınabilir, şık ve kompakt tasarımıyla dikkat çekici Huawei Bluetooth Hoparlör, müziği en kaliteli haliyle dinlemek isteyenlere özel Huawei FreeBuds kulaklıklar ve halihazırda uzun pil ömrü sunan Mate 20 Pro'nun pil ömrünü çok daha fazla uzatmak isteyenler için Huawei 10000 mAh Şarj Ünitesi bakalım bizlere neler sunuyor?

Huawei Bluetooth Hoparlör

Huawei Bluetooth Hoparlör

Fazlasıyla estetik bir tasarıma sahip olan Huawei Bluetooth Hoparlör, minimal tasarımı sayesinde her yere yanınızda kolaylıkla götürebileceğiniz ve müziği paylaşabileceğiniz bir cihaz. 1.8W gücünde ses çıkışı sunan bu kablosuz hoparlör, en sevdiğiniz parçaları kristal berraklığında seslendirebiliyor. 360 derece Surround özelliği sayesinde çevresel ses deneyimi de yaşatabilen Huawei Bluetooth Hoparlör, kolay bir kullanım sağlamak üzere üstünde dokunmatik bir panel de bulunduruyor.

Huawei 10000 mAh Şarj Ünitesi

Huawei 10000 mAh Şarj Ünitesi

Mate 20 Pro'nun bataryası 4200 mAh kapasitesinde. Geniş bataryası ile halihazırda uzun kullanım sağlayan Mate 20 Pro'nun pil ömrünü daha fazla uzatmak isteyenlere hazırlanan Huawei Şarj Ünitesi ise, tam 10000 mAh kapasitesinde bir bataryaya sahip. Böylece pil ömrünü günlerce uzatabilecek yapıda olan cihaz, elbette hızlı şarj özelliğine de sahip.

9V/2A ve 5V/2A'i destekleyen çıkışa sahip olan Huawei 10000 mAh Şarj Ünitesi, güvenlik konusunda da gönül rahatlığı sunuyor. Şarj güvenliğini belgeleyen UL sertifikalı olan cihaz, yüksek yoğunluklu lityum polimer pil çekirdeğine sahip. Güvenli olması ve hızlı şarj özelliği sunmasının yanı sıra şık tasarımıyla da dikkat çekici duran Huawei 10000 mAh Şarj Ünitesi, kaymaz yapıda tasarlanan 3D çapraz desenli gövdesiyle gayet güzel görünüyor.

Huawei FreeBuds

Huawei FreeBuds

Tamamen kablosuz tasarım, etkileyici müzik, kaliteli konuşma deneyimi, 10 saat aralıksız çalışma süresi, Huawei FreeBuds'ın önemli özelliklerinden yalnızca birkaçı. Mobil ortamda rahat, kablosuz ve keyifli bir müzik deneyimi sunabilen Huawei FreeBuds, kulaklıkları ne zaman taktığınızı, ne zaman çıkarttığınızı algılayan kızılötesi bir sensöre de sahip.

Müzikseverlerin keskin tizler ve derin bas sesler elde etmesi için bağımsız dengeleme (EQ) ayarı bulunduran Huawei FreeBuds, AAC teknolojisiyle yüksek çözünürlükte, gerçekçi ses sağlayabiliyor. Her iki kulaklığın üzerinde yer alan dokunma kontrolleri ile sanal asistana hızlıca ulaşabiliyor, telefonunuza gelen çağrıları cevaplayabiliyor ve müziği kontrol edebiliyorsunuz. Üstelik yalnızca 15 dakikalık şarj ile 1.5 saate kadar dinleme süresi sunabilen Huawei FreeBuds, gerçek kablosuz deneyim için şık bir muhafaza ve şarj kutusuyla geliyor.