Matrix 4 fragmanı yayınlandı! Matrix Resurrections'tan etkileyici fragman!

Matrix 4 fragmanı yayınlandı. Fragmanda birbirinden etkileyici sahneler yer alıyor. Heyecanla beklenen Matrix Resurrections fragmanı beğeni topladı. İşte filmden kareler...

Matrix 4 fragmanı yayınlandı

Matrix 4'ten ilk fragman paylaşıldı. Matrix 4 (Matrix Resurrections) heyecanla beklenirken geçtiğimiz günlerde 2 teaser yayınlanmıştı. Kırmızı ve mavi hapların yer aldığı sayfada seçtiğiniz hapa göre farklı teaserlar, farklı sahneler görebiliyordunuz. Öte yandan heyecanla beklenen filmin ilk fragmanı için de tarih verilmişti. Aşağıda Matrix 4'ten ilk fragmanı izleyebilirsiniz.

Matrix 4'ten İlk Fragman

Yönetmen Lana Wachowski, David Mitchell ve Aleksander Hemon'ın kaleme aldığı "The Matrix: Resurrections"ın ilk teaserları geçtiğimiz günlerde WhatIsTheMatrix sitesinde paylaşıldı.

İlgili konu ile ilgili detayları "Matrix 4 teaserları yayınlandı! Matrix 4 ne zaman çıkacak?" yazımızdan inceleyebilirsiniz.

Matrix 4 Ne Zaman Yayınlanacak?

matrix 4

İlk filmi 1999'da yayınlanan "The Matrix"in ardından 2003'te yayınlanan "Matrix Revolutions" filmiyle seriye uzun bir ara verilmişti. The Matrix'in, 18 yıl aradan sonra tamamlanan 4. filmi Matrix Resurrections, 22 Aralık 2021'de vizyona girecek.

matrix 4

matrix 4

matrix 4

Okuyucu Yorumları