Matrix 4 teaserları yayınlandı! Matrix 4 ne zaman çıkacak?

Matrix 4 teaserları yayınlandı. Kırmızı ve mavi hapların olduğu seçenekli ekranda hangi hapı seçerseniz farklı bir teaserla ve görüntülerle karşılaşıyorsunuz. Peki Matrix 4 ne zaman çıkacak? İşte detaylar...

Matrix 4 teaserları yayınlandı

Matrix 4 teaserları yayınlandı. Resmi adı "Matrix Resurrections" olan filmden karelerin yer aldığı teaserı izlemek için mavi ve kırmızı haplardan birini seçmek gerekiyor. Ayrıca Matrix 4 ne zaman yayınlanacak? sorusunun yanıtı da merak ediliyordu. İlk fragman için tarih verildi.

Matrix 4 Fragmanı

matrix 4

Matrix 4 teaserlarını izlemek için WhatIsTheMatrix sitesine gitmelisiniz. Görüntülere erişebilmek için Matrix filmiyle ikonikleşmiş olan kırmızı ve mavi haptan birini seçerek fragmanları izleyebilirsiniz. Seçiminizin sonucunda birbirinden farklı görüntüler gösteriliyor.

İlk Fragman 9 Eylül'de

matrix 4

Matrix Resurrections (Matrix 4) ilk resmi fragmanın duyurusu için de kısa bir video paylaşıldı. Videodaki açıklamaya göre "Matrix Resurrections"ın ilk fragmanı 9 Eylül'de Türkiye saati ile 16.00'da paylaşıldı.

Matrix 4 Ne Zaman Yayınlanacak?

Matrix 4, 22 Aralık 2021'de vizyona girecek.

matrix 4

Yönetmenliğini Lana Wachowski'nin üstlendiği "Matrix Resurrections"ın oyuncu kadrosunda Keanu Reeves, Carrie-Anne Moss, Yahya Abdul-Mateen II, Neil Patrick Harris, Jonathan Groff, Christina Ricci, Jessica Henwick ve Priyanka Chopra Jonas gibi isimler yer alıyor.

matrix

Okuyucu Yorumları