Messenger'da Yeni Bir Oyun Dönemi Başlıyor!

Messenger, sadece bir sohbet uygulamasından çok daha fazlası olduğunu bir kez daha gösteriyor!

Messenger'a bir yeni özellik daha!

Messenger bağımsız bir uygulama haline gelip Facebook'tan ayrı olarak da varolmaya başladığından beri, Facebook'un Messenger'ı sıradan bir uygulamanın da ötesinde bir platform olarak ele alma yaklaşımı giderek kabul gördü. Zuckerberg'in planı Messenger'ı sadece arkadaşlarınızla sohbet edebileceğiniz bir yer değil, aynı zamanda uygulamaları çalıştırabileceğiniz, alışveriş yapabileceğiniz, ödeme gönderebileceğiniz ve birçok işinizi halledebileceğiniz bir platform haline getirmek...

Geçtiğimiz günlerde ortaya çıkan bazı yeni raporlara göre Messenger için atılan bir sonraki yeni adım oyunlarla ilgili. "Instant Games" adı verilen yeni özellikle birlikte Candy Crush'ın yapımcısı King gibi birçok önemli stüdyo Messenger'da oyun deneyimini genişletmek istiyor.

Facebook'un Messenger'a zaten bir süredir çok daha etkili oyunlar getirmeye çalıştığı biliniyor. Halihazırda doğru komutları girdiğinizde mini bir futbol, basketbol ve satranç gibi oyunları uygulama dahilinde oynamak mümkün.

Diğer yandan bu yeni özellik sayesinde oyun deneyimi artık yeni bir düzeye taşınacak gibi duruyor. Söz konusu özellik için bir geliştirme kit'inin bu ay içerisinde sunulması bekleniyor.

Okuyucu Yorumları