Microsoft'ta "Android ihaneti!"

Microsoft'un resmi bir Twitter hesabının Android üzerinden güncellenmesi, dalga konusu oldu!

Microsoft'a Android "sızdı!"

Bir şirketin ürünlerine şirket çalışanlarının gösterdiği ilgi, müşteriler için önemli bir referans noktasıdır. Örneğin, A marka otomobiller üretip satan bir firmanın çalışanları B marka rakip otomobilleri satın alıp kullanıyorsa, müşterilerine A marka otomobilleri satarken büyük problemlerle karşılaşabilirler.

İşte şimdi aynı sorun Microsoft için gündemde zira Windows Phone mobil platformun sahibi olan Microsoft'un oyun departmanı Xbox'ta çalışanlardan birinin rakip mobil işletim sistemi olan Android'li telefon kullandığı ortaya çıktı. Bu çalışan, Twitter'da Xbox'ın resmi hesabından Tweet atarken Android işletim sistemli mobil cihaz kullandığını kimsenin fark etmeyeceğini düşünüyordu ama üçüncü parti Twitter uygulamaları kullananlar, Tweet atanların hangi mobil sistemlerden mesaj gönderdiklerini görebiliyorlar. Xbox hesabından atılan mesajların Android sisteminden geldiğini görenler ise, bunu sosyal medyada paylaşınca, Microsoft'un karizması fena dağıldı.

Şimdi herkes merakla, Microsoft'un, Android kullanıcısı çalışanına bir Windows Phone hediye edip etmeyeceğini konuşuyor...

Okuyucu Yorumları