Microsoft'un fare yağmuru devam ediyor...

Laptop'unuz için yeni bir fare mi arıyorsunuz? Microsoft'un yeni faresi tam size göre olabilir...

MS'ten fare yağmuru!

ABI Research firmasına göre, yaklaşık 35 milyon adetlik pazar potansiyeliyle 2009'da satış patlaması yaratması beklenen netbooklar için doğru zaman geldi. Yeni araştırmalar, netbook'larını yanından ayırmayan kitlenin dizüstü bilgisayarlarını sürekli yanlarında bulunduranları sayıca ikiye katladığını gösterirken bu durum tüketicilerin yeni mobil aksesuar gereksinimlerini de artırıyor.

Microsoft BlueTrack Teknolojisi hava alanlarından, kafelere ve otobüsteki koltuklarına kadar hemen her yerde tüketicilerin günlük yaşam tarzlarına uyumlu olarak bilgisayarda üstün bir izleme performansı sunmak için yaratıldı. Bugün Microsoft Corp. Donanım Grubu, BlueTrack teknolojisini etkin bir şekilde kullanan ideal bir netbook yol arkadaşını açıklıyor; Wireless Mobile Mouse 4000. Bu fare, BlueTrack Teknolojisi'yle hemen her ortamda yüksek izleme performansı elde edebilmek için tasarlandı.

Microsoft ürün grubu pazarlama yöneticisi Sean Butterworth "Tüketiciler netbook, dizüstü bilgisayar ve akıllı telefonlar(smartphone) sayesinde bilgisayarlarını kullanma konusunda her zamankinden daha mobil bir yaşam tarzını tercih edebiliyor" diyor.

"Araştırma ekibimiz insanların bilgisayarlarını kullandığı farklı alanları ve yüzeyleri kapsamlı bir şekilde araştırdı. BlueTrack Teknolojisi tüketicilerin ihtiyacı olan her yerde3 üstünlüğünü kanıtlıyor. Wireless Mobile Mouse 4000 ile müşterilerimiz bu teknolojinin gücünü test edebilecek".

BlueTrack teknolojisi çok farklı...

BlueTrack teknolojisi çok farklı...

Microsoft'un ödüllü BlueTrack Teknolojisi insanlara mümkün olan her yerde fare kullanma imkanını tanıması sebebiyle netbooklar için mükemmel bir yol arkadaşı olabiliyor. Bu teknoloji mevcut fare teknolojisine göre- lazer ve optik fareler dahil - çok daha fazla tür yüzeyde çalışır; granit, mermer gibi pürüzsüz ve parlak yüzeylerle beraber halı , işlenmemiş ahşap gibi pürüzlü yüzeylerde görevini hatasız yerine getirir. Ayrıca kir ve toza karşı dayanıklıdır, böylece insanlar farelere ihtiyaç duydukları her yerde bu fareyle çok rahat çalışabilirler. Dolayısıyla BlueTrack teknolojili bir fare, bir netbook için mükemmel bir takım arkadaşıdır.

Wireless Mobile Mouse 4000, uygun fiyatının yanı sıra taşınmasını iyice kolaylaştıran ve USB girişinden dışarı 1 santimetreden az çıkan küçücük bir nano alıcı-vericiyle bilgisayara bağlanır. Bu nano alıcı-verici hareket halindeyken bilgisayara takılı kalabilir ya da farenin içerisinde saklanabilir.

Microsoft'un bu sportif faresi önümüzdeki günlerde siyah ve beyaz renk çeşitleriyle ülkemizdeki tüketicilerle buluşacak.

Basın bülteninden derlenmiştir.

Okuyucu Yorumları