NetScroll G500: Oyun severlere özel fare!

NetScroll G500 Laser: Oyunu kuralına göre oynamak isteyenler için özel bir fare daha...

Oyunculara yeni bir fare!

Oyun tutkunlarının oyun oynarken dikkat ettikleri en önemli özelliklerden olan tepki süresi ve hareket yeteneği NetScroll G500 Laser'ın en büyük avantajlarından biri olarak dikkat çekiyor. NetScroll G500 Laser gelişmiş lazer motoru ile 2000/ 1600/ 800 dpi değiştirebilir çözünürlük sayesinde oyun tutkunlarının keyfini ikiye katlıyor. Oyun severler ayrıca tam hızlı NetScroll G500 Laser'ın USB özelliğiyle duraklama yaşamadan her harekete anında tepki alma olanağına sahip.

NetScroll G500 Laser'ın oyun severlere getirdiği diğer bir yenilik ise farenin ağırlığının istenen şekilde ayarlanabilmesi. Bu yenilik ile oyun tutkunları her türlü FPS (first person shooter) ve strateji oyunlarında bozuk para koyarak mouse'un ağırlığını dilediği gibi ayarlayabiliyor. Bunun sonucunda ise oyunseverler bu oyunlardaki hareketleri daha kesintisiz ve tutarlı bir hale getirerek her zaman taraf oluyor.

Oyun tutkunları çok sık fare ile tıklama yaptıkları için ürünün kullanım ömrü de öne çıkan bir özellik. İşte, NetScroll G500 Laser 8 milyon tıklama ömrüyle oyun severlere kesintisiz oyun keyfi ve uzun kullanım ömrü sunuyor. NetScroll G500 Laser teflon alt yüzeye sahip ve her iki el ile de rahatlıkla kullanılabiliyor.

NetScroll G500 Laser izlemede hatasız, hızlı tepki veren ve ele rahatça oturan yüksek performanslı bir oyun faresi olarak oyun severler için ideal bir ürün. NetScroll G500 Laser'ın üzerinde dört buton bulunuyor ve gümüş renk ile satışa sunuldu. Oyun tutkunları yenilikçi oyun faresi NetScroll G500 Laser'ı teknoloji marketlerinden 33.30 TL karşılığında satın alabilir

Basın bülteninden derlenmiştir.

Okuyucu Yorumları