OPPO X 2021, "Uzayan Ekranıyla" Kanlı Canlı Videoda Göründü

OPPO'nun uzayan ekranlı akıllı telefonu X 2021, sızan yeni videoda net olarak göründü. İşte ekranı uzayan OPPO X 2021'in en net videosu...

OPPO X 2021 ekranı uzarken göründü

Önce katlanabilir akıllı telefonlar geldi, şimdi ise uzayan telefonlar geliyor. Evet, daha katlanabilir telefonlara alışamadan şimdiden mutasyona uğramaya başladılar bile! OPPO X 2021 bunlardan biri olacak.

Bir süredir heyecanla beklenen OPPO X 2021'in uzayan bir ekran kullanacağı biliniyordu. Ancak bunun nasıl olacağı veya ne şekilde sunulacağı ile ilgili net bir bilgi yoktu ve daha da önemlisi daha önce bu videolara hiç yansımamıştı. Ta ki bugüne kadar... Sonunda OPPO X 2021, uzayan ekranıyla kanlı canlı göründü.

Fransa'da Brandon Le Proktor, Almanya'da ise allroundpc isimli YouTube kanallarında ilk kez görüntülenen OPPO X 2021, gerçekten de oldukça futüristik görünüyor. Ancak halihazırda ince çerçeveli normal bir ekran görünümünden farksız olan OPPO X 2021, tablet formuna geçmek istediğinizde sizi bir anda geleceğe taşıyor.

Ekranı sağ kenardan yavaş yavaş açılmaya başlayan OPPO X 2021, böylece bir tablet formuna geçerken, arayüzün de buna ayak uyduruğu açıkça görülüyor. En azından OPPO'nun, Android işletim sisteminin üzerine yerleştirdiği ColorOS arayüzünde bir sorun yok gibi görünüyor. Tabii ki işletim sistemiyle optimize çalıştığı görünen bu açılma işlemi, elbette tüm uygulamalarla optimize midir? Bunun cevabını şimdiden vermek güç.

Ekranı kapalıyken 6.7 inç boyutunda olan OPPO X 2021'in ekranı açıldığında ise 7.4 inçe kadar büyüyebiliyor. Bu form faktörüyle oldukça pratik gibi görünen ve Samsung'un Galaxy Fold ve Huawei'nin Mate X modellerine alternatif olan OPPO X 2021 ne zaman tanıtılacak, daha doğrusu tanıtılacak mı; bu şimdilik belli değil. Zira OPPO'nun adı geçen X 2021 modeli şimdilik bir prototipten başka bir şey değil. Fakat gerçeğe de oldukça yakın görünüyor. Bu telefonla ilgili her an yeni bilgiler gelebilir. Takipte kalın!

Okuyucu Yorumları