Oyunda birinci olana sıra dışı ödül...

Bir oyun firması, oyununda birinci olanlara akla hayale gelmeyecek bir ödül verdi!

Böyle ödül görmediniz!

Ortalama bir akıllı telefon oyunu için, liderlik sıralamasında bir konum ve fazladan birkaç seviye, genellikle ödüllerin limitini belirlemekte. Ancak Tunuslu bir firma, mobil strateji oyunu Bagra'da en yüksek skora ulaşan bir çifte sunduğu gerçek bir inek ile bu sınırların oldukça üstüne çıkmış durumda.

Uygun bir şekilde, Bagra (Arapça 'inek') oyunu, diğer oyuncuların hayvanlarını UFO ışınları ile kaçırırken, kendi sürünüzü rakip oyunculardan korumaya çalıştığınız bir oyun. Tuniscope'un söylediğine göre Tunus tabanlı Digital Mania geliştiricileri, daha düşük seviyedeki kazananlara ev telefonları ve bilgisayarlar verdiler ancak birincilik ödülü Pamela adlı bir inekti. Firma, kazanan çifte ineği kesilmiş veya canlı olarak alma seçeneklerini sunmaktaydı.

Pamela şanslı olsa gerek ki, çift, kendisini bir kamyonun arkasına yüklerken görülebiliyor. Yani Pamela'nın eti değil sütü için kullanılma olasılığı bulunmakta. Bu kampanya, o kadar ilgi çekmiş durumda ki, Digital Mania, yaptığı duyuru ile bir sonraki yüksek puan için de Brigitte adlı bir başka ineği sunacağını söylüyor...

Okuyucu Yorumları