Paint 3d, Windows 10 Mobile'a da Geliyor

Microsoft'un sıradaki büyük Windows 10 güncellemesi ile hayatımıza girecek olan heyecan verici uygulama, Windows 10'lu ceplere de gelecek!

Windows 10'lu ceplere yeni sürpriz!

Microsoft herkesin üç boyutlu modeller yapmasını sağlayan Paint 3d'yi geçtiğimiz günlerde duyurdu. Uygulama Mart ayında gelecek olan Windows 10 Creators Update ile birlikte gelecek.

Aslında Microsoft uygulamayı sadece bilgisayar için açıkladı, özellikle eğer Windows telefonların kalem desteği olmadığını düşünürsek mantıklı bir karar... Neyse ki, Dona Sarkar'ın yaptığı açıklamaya göre Microsoft, uygulamanın Windows 10 Mobile sürümü için de çalışıyor, ama bu sürüm şu an alfa aşamasında.

Bu o kadar da şaşırtıcı değil. Microsoft, Skype uygulamasının deneme sürümünü Insider'lara sunduğunda, uygulama ilk önce bilgisayarlarda, aylar sonra da telefonlarda yayınlandı. Paint 3d'nin durumu da buna benzer gibi görünüyor.

Ayrıca kafalarda şu soru da oluştu, Microsoft'un Creators Update için planları nedir? Sonuçta etkinlikte sunulan her şey bilgisayarlar içindi. Şirket, Ignite 2016 konferansında yeni Continuum özelliklerini sergiledi ama "Creators" ile ilgili bir bilgi paylaşmadı.

Belki de Paint 3d'nin Windows 10 telefonlara gelmesiyle, kalem desteği de görebiliriz. Ancak Windows 10 Mobile telefonların adeta süründüğü şu günlerde, bir de kalemli Windows 10 Mobile telefonlar görmek, şimdilik pek mantıklı durmuyor...

Okuyucu Yorumları