Patenti alınan en ilginç fare tasarımları

Standart fare tararımlarını unutun: Bu ilginç fare tasarımları sizi hem şaşırtacak hem de güldürecek

Sıradışı fare tasarımları

Satın alırken üzerinde çok düşünmeyiz; ancak onlarsız da asla yapamayız. Evet... Bilgisayar farelerinden bahsediyoruz... Günümüzde renk renk, çeşit çeşit farelerle karşılaşıyoruz ve farelerin arasında tasarımları dışında aslında teknolojik olarak çok da ciddi bir fark yok. Ancak tasarım deyip de geçmemek lazım; zira farelerin ele avuca uygun olması, kullanıcıların farelerinden memnun kalması son derece önemli.

Neticede bilgisayar kullanırken elimizden asla düşürmediğimiz fareler, kullanım rahatlığı sağlamadığı takdirde kullanıcılar için ciddi bir sıkıntı kaynağıdır.

Bu bağlamda, geçmişten bugüne farklı fare tasarımlarıyla ortaya çıkan ve kullanıcılara rahat bir kullanım sağlayacağını düşünen bazı tasarımcı ve uzmanlar, ilginç fare tasarımlarıyla o yıllarda adlarından yoğun bir şekilde söz ettirmeyi başarmıştı; ancak bu farelerin hemen hiçbiri günümüzde kullanılmıyor. Kimisi korkunç tasarımlarından, kimi ise ele avuca asla ve asla uygun olmayan yapısından dolayı artık sadece mazide kaldılar.

Bu makalemizde patenti alınan en ilginç bilgisayar farelerine göz atacağız. İşte şekil ve tasarımlarıyla "bu kadar da olmaz" dedirten o fareler...

Not: Makalemizin devamı galeri sayfalarımızda sizleri bekliyor.

Okuyucu Yorumları