PC Devinin Yeni Cebi Windows ve Intel'le Gelecek

Windows'lu telefonlar yavaş yavaş sahneden çekilmeye başlamışken, PC devinden sürpriz bir telefon haberi geldi!

PC devinden yeni Windows'lu cep!

Dell'in bir süredir yeni bir akıllı telefon üzerinde çalıştığı biliniyordu. Fakat ne zaman gerçeğe dönüşeceği ile ilgili herhangi bir fikir ortaya çıkmamış, öte yandan tek bir sızıntı bile yapılmamıştı. Neyse ki bu bekleyiş sonunda bitti. Evet, Dell yeni bir akıllı telefonla geliyor gibi. Sızıntıların kaynağı ise, "güvenilir adres" olan Evan Blass.

Evan Blass'in Twitter'dan gönderdiği paylaşımda, Dell'in yeni akıllı telefonuna dair işaretler bulunuyor. Ortaya çıkan görseller için, "Konseptten çok daha fazlası. Beklemede kalın," notunu iliştiren Blass, öte yandan yeni gelecek telefonun Windows platformunda çalışacağına da işaret ediyor. Intel işlemciden güç alması beklenen Dell'in yeni telefonu için ayrıca, bir laptop kadar güçlü olacağı yakıştırması da yapılıyor. Elbette nedir ne değildir, bunu önümüzdeki günlerde göreceğiz.

Dell'in Intel işlemciyi kullanacak olması sürpriz değil. Şirketin önceki modellerinde de Intel Atom işlemci görmüştük. Söylentilere göre yeni modelde ise Atom'la yetinmeyecek gibi görünen şirket, Windows platformunu destekleyecek olmasıyla da, şirket çalışanlarına yakın duracak. Bekleyip göreceğiz...

Okuyucu Yorumları