Philips'ten yüksek performans ve fazlası!

Yeni dokunmatik ekranlar, akıllı "hepsi bir arada"lar ve fazlası Berlin'de ortaya çıkıyor...

Yepyeni ekranlara hazırlanın!

IFA'ya çok az kaldı. Dünyanın lider tüketici elektroniği fuarı bu yıl da 6-11 Eylül tarihleri arasında, Almanya'nın Berlin şehrinde kapılarını açacak. Son teknoloji ürünü ekranların önde gelen sağlayıcılarından ve Philips monitörlerinin marka lisans ortağı olan MMD, en son yüksek performans monitör çeşitlerini Philips'in 22. salondaki, 101. numaralı standında sunacak. Ziyaretçileri, akıllı hepsi bir arada monitörlerin yanı sıra, gerçek hayatı daha da fazla andıran oyun deneyimleri için pek çok yeni monitör de bekliyor. Göze çarpan diğer ürünler arasında, gelişmiş dokunmatik özelliklere ve USB ve Miracast bağlantısına sahip ekranlar da var.

Oyun alanından ofise ve salona

IFA 2013, çok fazla kullanıcının hayatını kolaylaştıracak yepyeni Philips Touch ekranlarının sunulmasında MMD'nin dünya prömiyeri olacak. 23 inçlik, Windows sertifikalı bu 10 nokta kapasiteli dokunmatik multi-touch ve full glass ekranlar, webcam'ler, hoparlörler ve mikrofonlar, PC ve notebook'lar ile tamamen uyumlu. Bu yeni ekranlar, geniş Full HD ekranda, şık tasarımı, multi-touch'ın tam kapasitesiyle birleştirmek isteyen tüketiciler için mükemmel. Dahası, kullanıcıların Windows işletim sisteminin kilit özelliklerini tamamen güçlendirmelerini ve dokunmatik teknolojiyi içeren oyunlardan daha fazla zevk almalarını sağlıyor.

Her yaştaki hız tutkunları ve coşkulu oyunseverler, yeni 144 Hz oyun monitörünü denerken de eğlenecekler. "Oyunseverler tarafından oyunseverler için" özel olarak tasarlanan bu Philips ekranı, 144 Hz yenileme hızı sayesinde pürüzsüz, iyi görüntüler sunarak sürükleyici bir deneyim vaat ediyor. Bu yeni ekran, farklı oyun modları için geniş bir çeşitlilik sağlıyor ve en üst seviyedeki oyun keyfi için de SmartKeypad (Akıllı Klavye) uzaktan kumandasıyla birlikte sunuluyor. Diğer kilit özellikler arasında özel oyun ön ayarları, ekrana bağlı mobil cihazların kolay şarjı için Akıllı MHL ve pek çok başka rahat bağlantı seçenekleri de bulunuyor.

IFA'daki serginin ağırlık noktası bağlantı. MMD bu çerçevede Miracast standardına dayanan, kablosuz bağlantıya sahip, yepyeni ve çok yönlü 23 inçlik bir Philips ekranı da IFA'da sergileyecek. Şık ve ultra ince Blade tasarıma sahip bu model sadece dış görünümüyle değil, aynı zamanda geniş görüntüleme açılarına sahip bir IPS panelinin sunduğu iyi görüntü performansı ile de puan topluyor.

Ziyaretçilerin yeni ekranları incelemek ve performanslarına hayran kalmak için pek çok fırsatı olacak. Bu ürünlerden bazıları, önde gelen elektronik mağazalarında bulunabilirler, diğerleri de birkaç ay içerisinde piyasaya çıkacaklar.

Okuyucu Yorumları