Powerbeats Pro Söylentisi Gerçek Oldu!

Apple tarafından satın alınan Beats, uzun süredir söylentilere konu olan yeni Powerbeats Pro'sunu resmi olarak tanıttı!

Söylenti gerçek oldu

Geçtiğimiz yıllarda Apple tarafından satın alınan Beats, beklendiği gibi, yeni kablosuz kulaklık seti Powerbeats Pro'yu resmi olarak duyurdu. Ürün, 2016 yılında tanıtılan Powerbeats 3'ün yeni nesli olarak lanse edilse de, bu kez tamamen kablosuz bir yapı söz konusu. Powerbeats 3'te her iki kulaklık, bir kablo yardımıyla birbirleri ile bağlıydı.

Bluetooth destekli Powerbeats Pro, tek bir şarj ile 9 saate kadar dinleme imkanı sunuyor. Apple'ın Airpods'unda olduğu gibi, Powerbeats Pro'da da şarj özellikli bir taşıma kabı bulunuyor. Bu kabın sunduğu ekstra şarj ile, dinleme süresi 24 saate kadar çıkıyor. Ayrıca taşıma kabı hızlı şarj özelliğine de sahip. Kulaklıkları sadece 5 dakika kaba yerleştirdiğimizde, 1.5 saat yetecek kadar şarja sahip olabiliyoruz.

Suya karşı dayanıklı olan Powerbeats Pro, önceki modele göre yüzde 23 oranında daha küçük ve yüzde 17 oranında daha hafif. Ayrıca ses kalitesinde de önemli geliştirmeler söz konusu.

Her iki kulaklık üzerinde de ses tuşlarına yer verilmiş. Ayrıca kulaklıkları kulağınızdan çıkarttığınızda müzik duruyor; tekrar taktığınızda ise devam ediyor.

Farklı renk seçenekleri ile raflara çıkacak olan Powerbeats Pro'nun fiyatı ise 250 dolar olarak açıklandı.

Okuyucu Yorumları