reederTV, televizyonunuzu akıllandırır!

Tabletleriyle tanınan firma, şimdi de TV'nizi akıllandıran yeni Android'iyle karşınızda!

TV'nizi akıllandırın!

Reeder, e-kitap okuyucu ve tablet bilgisayardan sonra set üstü akıllı TV kutusu reederTV ile karşımızda.

Televizyonunuzu akıllı televizyona dönüştüren reederTV sayesinde YouTube, Skype, Facebook gibi birçok dijital içeriğe televizyonunuz ile bağlanabilecek; Türkiye'den ve dünyadan TV kanallarına, filmlere, dizilere, sosyal ağlara, e-postalarınıza ve tüm Android uygulamalara ekstra bir ücret ödemek zorunda kalmadan, televizyonunuzdan ulaşabileceksiniz.

Android 4.0 işletim sistemi ile çalışan reederTV ; Wi-Fi ve ethernet bağlantısı ile televizyonunuzu Android'in sonsuz dünyasıyla tanıştıracak, Klavyeli Air mouse'u ile oynayabileceğiniz oyunlar sayesinde televizyonunuzu eğlence merkezi haline getirecek.

Dilediğiniz dijital içeriğe televizyonunuzdan ulaşmanızı sağlayan reederTV, aynı zamandaağ üzerinden ortak paylaşım alanlarına ve arşivdeki dosyalara kolay erişim imkânı sunuyor.

reederTV, televizyonunuzu akıllandırır!

reederTV, televizyonunuzu akıllandırır!

HDMI 1,4 bağlantısı ile yeni nesil TV ve monitörlerinize, AV çıkışı ile eski TV'lerinize kolayca bağlayabileceğiniz reederTV'nin sahip olduğu 2 adet USB 2.0 bağlantısı sayesinde, taşınabilir bellek ve sabit disklerinizdeki yüksek çözünürlüklü videoları sorunsuzca oynatabileceksiniz. Bunların yanı sıra, reederTV'nin optik ses çıkış bağlantısı sayesinde ev sinema sisteminize parazitsiz ses aktarımı gerçekleştirebileceksiniz.

Televizyonunuzu akıllandırarak bir bilgisayara dönüştüren reederTV, 299 TL son kullanıcı fiyatı ile satışa sunuldu. reederTV'nin yapabildiklerini düşününce bu fiyatın karşılığını fazlası ile verdiğini söyleyebiliriz.

Okuyucu Yorumları