Samsung resmi olarak açıkladı: Galaxy Watch 4'e yepyeni özellikler geliyor

Samsung, Google I/O 2022 etkinliğinde Galaxy Watch 4’e gelecek olan yeni özellikleri sıraladı.

Galaxy Watch 4’e yepyeni özellikler geliyor

Google I/O 2022 konferansında Samsung da sahne aldı ve Google tarafında yapılacak bazı değişikliklerin Galaxy Watch 4’e de geleceğini açıkladı.

Galaxy Watch 4’te göreceğimiz değişiklikler arasında daha hızlı ve daha doğal etkileşimler için yeni bir Google Asistan bulunacakken, yeni uygulamalar, Google Cüzdan ve hatta acil durum iletişim özelliği de yer alacak. Ancak ne yazık ki bu özelliklerin hiçbiri için belirli bir lansman tarihi yok; Samsung bu özelliklerin yakında geleceğini söylemekle yetindi.

Beklenen Wear OS güncellemeleri arasında en heyecanlandırıcı bölüm kuşkusuz yeni Google Asistan. Artık yapay zekanın daha doğal davranacağını açıklayan Samsung, asistanı başlatmak için “Hey Google” komutunu kullanmamıza gerek olmadığını söylüyor. Galaxy Watch 4’de gelecek yeni Google Asistan, artık onunla doğrudan konuştuğumuzu anlayabilecek.

Öte yandan Galaxy Watch 4’e gelecek yeni uygulamalar arasında Spotify, Adidas Running, LINE, mesajlaşma uygulaması KakaoTalk, SoundCloud ve Deezer bulunuyor. Spotify'ın Google Asistan ile benzersiz bir etkileşim halinde olacağı söylenirken, Google Cüzdan ile de artık ödemelerin Galaxy Watch 4 üzerinden yapılabilmesi sağlanacak.

Ve son olarak Galaxy Watch 4’e acil durum iletişim özelliği eklenecek. Doğrudan saat üzerinden acil servislerle iletişim kurmaya olanak tanıyacak olan SOS özelliğinin de saatte bulunacak olması Galaxy Watch 4 kullanıcıları için güzel haber.