Samsung, beklenen Galaxy S22 seçeneğini nihayet sunmaya başlıyor

Samsung, Galaxy S22 için uzun zamandır beklenen seçeneği nihayet sunmaya başlıyor.

Samsung, beklenen Galaxy S22 seçeneğini sunmaya başlıyor

Birkaç hafta önce Samsung'un Galaxy S22 için yeni bir renk seçeneği sunabileceği söylentileri ortaya çıkmıştı. Daha sonra sızan görüntüler bunun morun yeni bir tonu olacağını ortaya çıkardı. Şimdi ise Samsung bu yeni renk seçeneğini resmi olarak piyasaya sürdü.

Samsung geçmişte de çeşitli mor tonlarında telefonlar sunmuştu. Bora Purple, bu çekici rengin en son sürümü olarak görülebilir. Bora'nın ne anlama geldiğini merak ediyorsanız, Korece’de mor için kullanılan bir kelime.

Samsung, mor rengin şirketin temsil ettiği şeyi özetlediğini söylüyor. Yani “bireyselliği benimsemek, sınırları zorlamak ve açıklık felsefesi dahilinde sürekli olarak yenilik yapmak.

Geçmişte sunulan mor renkler arasında Orchid Grey Galaxy S8, Lilac Purple Galaxy S9, Violet Galaxy S22 ve Lavendar Galaxy Z Flip 3 gibi seçenekler bulunuyordu.

Bora Purple, mor rengin önceki tüm sürümlerinden biraz farklı olarak parlak ve göz alıcı bir tona sahip. Samsung, neşe ve yaratıcılığı ateşlemek için tasarlandığını söylüyor. Samsung Electronics MX Business Global Marka Pazarlama Grubu Başkan Yardımcısı Sonia Chang, Bora Purple'ın pastel ve nötr tonlarının "iyimserlik ve sakinlik duygusu içerdiğini" vurguluyor.

Ayrıca Chang, bu renk seçeneğinin ilk olarak Galaxy S22 için kullanıma sunulurken, önümüzdeki haftalarda yeni Galaxy cihazları için de mevcut olacağını söylüyor.

Galaxy S22 Bora Purple, 10 Ağustos'tan itibaren satın alınabilecek. Daha önceki söylentiler, bu renk seçeneğinin üç Galaxy S22 modeli için de sunulabileceğini söylemekteydi.