Samsung Galaxy Tab 4 7.0 çok net sızdı!

Samsung'un dördüncü nesil Galaxy Tab'ı sonunda sızdı. Yeni Galaxy Tab bombası, işte böyle olacak!

Sıradaki Galaxy de sızdı!

Samsung, bir kez daha Evleaks'e takıldı. Bu defa dördüncü nesil Galaxy Tab tableti ile Evleaks'in musluğundan sızan Samsung, görsellerdeki gibi bir tabletle karşımıza çıkmaya hazırlanıyor. Evleaks'in Twitter hesabından paylaşılan iki görsel de yeni nesil Galaxy Tab 4 7.0'a ait. Ancak hepsi bu kadar değil. Evleaks görsele bakarak Galaxy Tab 4 7.0'ın şifrelerini de çözmüş.

Samsung'un muhtemel yeni tableti olacak olan Galaxy Tab 4 7.0, üzerinde bir ön kamera bulunduruyor. Ön kameranın varlığı tabletin aynı zamanda bir SIM kart girişine sahip olacağını da kanıtlar nitelikte. Zira bu ön kamera muhtemelen görüntülü görüşmeler için kullanılacak. Tabletin sağ yüzeyinde üst tarafta ses kontrol butonları ile güç butonunu görmek mümkün. Diğer yandan diğer köşede bir microSD kart slotu da görülüyor.

Samsung Galaxy Tab 4 7.0'ın Android 4.4 KitKat'la geleceği de konuşulan diğer detaylar arasında. Dört çekirdekli 1.2 GHz hızında çalışan işlemcisiyle güçlü bir performansı gözetecek olan tablet, aynı zamanda fotoğrafında bir sürpriz de taşıyor olabilir. Ekranda tarih olarak 24 Nisan'ı işaret eden tablet, akıllara bu tarihin tanıtım tarihi olabileceği düşüncesini getirmiyor değil doğrusu. Yine aynı zamanda görülen saat de 12:45. Buna göre yeni Galaxy Tab 4 7.0'ı 24 Nisan günü saat 12:45'te sahnede görebiliriz.

Bu çözümlenen şifrelerin yanı sıra ekranın 7 inç boyutunda olacağını da yeniden söyleyelim. Ekranın muhtemel çözünürlüğü ise 1.280 x 800 piksel. Diğer yandan ekranda yer alan "Swipe screen to unlock" yazısı ise Samsung'un Galaxy S5'te yer verdiği parmak izi tarayıcısının Galaxy Tab 4 7.0'da da karşımıza çıkabileceğine işaret ediyor olabilir. Tasarımıyla oldukça şık görünen tabletin siyah ve beyaz renk seçenekleri olacağı bilgisini de şimdiden verelim.

Okuyucu Yorumları