Samsung ST45: Alüminyum gövde ve dahası

Samsung'un yeni fotoğraf makinesi ST45 ince alüminyum kasanın yanında "akıllı" özelliklere sahip...

Samsung'dan yeni ST45

Samsung Electronics 17.7mm inceliğinde, her yere kolayca taşınmak için tasarlanmış fotoğraf makinesi ST45'i tanıttı.

Yeni ST45 dijital fotoğraf makinesi, kolay taşınabilirliğin ve alüminyum kasanın yanı sıra "akıllı" özelliklere sahip. Akıllı özellikler, amatör kullanıcıların her şartta ayarlarla uğraşmadan iyi fotoğraflar çekmesi için tasarlanan, otomatik ayarlar ve ortam şartlarına otomatik uyum sağlayan bir fotoğraf makinesi demek.

Samsung ST45, 12.2 megapiksellik çözünürlüğe sahip. 2.7 inç büyüklüğünde QVGA (230k) TFT LCD ekran ve Samsung'a özgü yeni "Smart Scene Recognition- Akıllı Sahne Tanıma" teknolojisine sahip. Kameranın Akıllı Sahne Tanıma özelliği, portre, gece portre ve makro gibi önceden tanımlı 11 adet hazır çekim programından duruma en uygun olanını otomatik olarak belirleyerek, fotoğrafların mümkün olan en yüksek kalitede çekilmesini hedefliyor.

Detaylı özellikler

Detaylı özellikler
Samsung ST45'in farklı renk seçenekleri bulunuyor

Samsung'un yeni serilerinde karşımıza çıkan Smart Auto özelliği ile ST45, profesyonel görünümlü fotoğraflar çekmeyi de mümkün kılıyor. Bu özellik sayesinde yetersiz ışık ve zoom gibi sorunlara karşılık geliştirilmiş. Smart Auto kompozisyonun renk, parlaklık, hareket ve konu gibi önemli unsurlarını analiz ederek, iyi bir kare yakalamanız için gereken ayarları otomatik olarak yapıyor.

Kırmızı , mavi, siyah ve gümüş renkli parlak dış yüzeyi içinde, "Face Detection"- Yüz Tanıma", "Self Portrait- Kendi Portreniz" ve "Beauty Shot- Güzellik Çekimi" teknolojilerini içinde barındırıyor.

Son çekim yaptığı modu hafızasında saklayan ST45, "Frame Guide- İşaretleme" özelliği ile ani bir fotoğraf çekimi için uygun zemini hazırlarken, sizin dışınızda başka birinin çekeceği fotoğraflardan da kuşku duymamanızı sağlıyor.

"Smart Button-Akıllı Tuş" özelliği ile makinenin açılışında kullanım kolaylığı sağlamayı amaçlayan ST45, "Smart Album-Akıllı Albüm" özelliği ile de fotoğraflarınızı rahatça düzenlenmenize olanak tanıyor. Bu özellik sayesinde fotoğraflarınızı favori (favori olarak etiketlenmişse), yüz (Bir kişinin birçok fotoğrafını çekmişseniz), zamanlama (Fotoğrafın çekildiği tarih), renk, içerik (Fotoğraflar, videolar, ses) ve hafta adları altında sınıflandırabiliyorsunuz.

Basın bülteninden derlenmiştir

Okuyucu Yorumları